Głaski dla Lunki
Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))
- Agnieszka7714
- Ania_83
hahaha no to mnie pocieszyłyście że chęć "pomocy" przy powlekaniu pościeli nie mija <lol>
Wczoraj wieczorem Lunia dała mi popalić - nie wiem czy to przez to że nowa pościel czy co, ale jak ja już chciałam spać, to Lunka urządzała sobie polowanie na niewidzialnego stwora na pościeli - gryząc i drapiąc ją (a to nowa pościel, więc fajnie jakby choć chwilę wyglądała na nową..
). Generalnie to robi to prawie codziennie, ale wczoraj to przeszła sama siebie <diabeł> Trwało to chyba z godzinę, nie mogłam się ruszać bo wtedy to już był w ogóle szał i atak na wszystko co się rusza, a nawet jak się nie ruszało to i tak na coś polowała szarpiąc poszewkę
Ale na końcu oczywiście przyszła koło mnie, wystawiłam rękę, wtuliła się wystawiając swój pyszczuć i tak spałyśmy całą noc. I jak jej nie kochać?? <zakochana>
Wczoraj wieczorem Lunia dała mi popalić - nie wiem czy to przez to że nowa pościel czy co, ale jak ja już chciałam spać, to Lunka urządzała sobie polowanie na niewidzialnego stwora na pościeli - gryząc i drapiąc ją (a to nowa pościel, więc fajnie jakby choć chwilę wyglądała na nową..
Ale na końcu oczywiście przyszła koło mnie, wystawiłam rękę, wtuliła się wystawiając swój pyszczuć i tak spałyśmy całą noc. I jak jej nie kochać?? <zakochana>
- Ania_83
No i stało się... mamy pierwsze dziurki w firance..
Ale to może nie przez same firanki tylko przez to że lunka ma obesje na punkcie skakania do klamek. jeszcze nie dosięga i to ją bardzo drażni <lol> I tak zaczęła wczoraj skakać do klamki od balkonu..i to przez co? przez firanki....
No ale cóż.. teraz mi leży na kolankach i kocham ją bardzo :-P
No ale cóż.. teraz mi leży na kolankach i kocham ją bardzo :-P
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt: