Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Urocze maleństwo :-) Z tego co piszesz to jeszcze cudowny charakterek ma <serce>
Głaski dla Lunki :kotek:
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

I nie wyrasta się ze ścielenia pościeli, nawet jak ma się dobrych kilka lat na karku. <mrgreen> :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Oj taką kołdrę to ciężko powlec (mam takie 3 w domu, do tego dwóch pomagierów <lol> ). A Luncia cud dziewczynka, rośnie łobuz :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hahaha no to mnie pocieszyłyście że chęć "pomocy" przy powlekaniu pościeli nie mija <lol>
Wczoraj wieczorem Lunia dała mi popalić - nie wiem czy to przez to że nowa pościel czy co, ale jak ja już chciałam spać, to Lunka urządzała sobie polowanie na niewidzialnego stwora na pościeli - gryząc i drapiąc ją (a to nowa pościel, więc fajnie jakby choć chwilę wyglądała na nową.. :-o ). Generalnie to robi to prawie codziennie, ale wczoraj to przeszła sama siebie <diabeł> Trwało to chyba z godzinę, nie mogłam się ruszać bo wtedy to już był w ogóle szał i atak na wszystko co się rusza, a nawet jak się nie ruszało to i tak na coś polowała szarpiąc poszewkę :-|

Ale na końcu oczywiście przyszła koło mnie, wystawiłam rękę, wtuliła się wystawiając swój pyszczuć i tak spałyśmy całą noc. I jak jej nie kochać?? <zakochana>
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

U mnie zmiana pościeli, najlepiej gdyby była codziennie :-D a i ścielenie łóżek to fajna zabawa, chowanie się w skrzyni na pościel to dopiero jest hit :haha:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Aniu, świetny jest ten Twój brykający tygrysek - niech jej tak zostanie <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

No i stało się... mamy pierwsze dziurki w firance.. :-x Ale to może nie przez same firanki tylko przez to że lunka ma obesje na punkcie skakania do klamek. jeszcze nie dosięga i to ją bardzo drażni <lol> I tak zaczęła wczoraj skakać do klamki od balkonu..i to przez co? przez firanki.... :-|

No ale cóż.. teraz mi leży na kolankach i kocham ją bardzo :-P
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Czyżby Lunka miała w planach ucieczkę z tak kochającego domku czy może zamierza iść na casting do mam talent jako kot otwierający drzwi? <lol>
A tak na poważnie to dobrze,że się w tych firankach nie poplątała... Ale jak tu ie kochać takiej małej słodkiej rozrabiaki? Wymiziaj ją mocno ode mnie ;-)) :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Ponieważ myślałam, że ze względu na alergię nigdy nie będę mieć kota kupiliśmy z mężem droogie pięęękne firanki....
.... bardzo teraz żałuję tego zakupu <lol> firanki już do wymiany. Ale kot szczęśliwy - ot co!
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

kot w domu ma zawsze najdroższe zabawki <lol> czas sie przyzwyczaic <mrgreen>
Zablokowany