mój TZ wczoraj "kocurze, choc no do pana i popatrz co masz zrobic ze swoim kikutem udającym ogon" pokazywał na ogon Jabbara. Nie musze mówic, że Lucjan focha strzelił?mimbla pisze:Jaki Ogon!
Przykleiłam moich chłopaków do ekranu, żeby nie myśleli, że te ich szczurze wyrostki zasługują na to miano! Zostawię ich tak na noc, niech Jabbarek energetyzuje ich niczym Kaszpirowski <lol>
Tofiś i Jabbar
- Anka
- Agilisowy Rezydent
-
Mysza
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- donka
Wiecie co Dziewczyny <lol> jesteście obłędne <lol>
Uśmiałam się do łez z tego Jarząbka, szczurzych wyrostków, kikutów i innych
Ja zresztą często tak mam jak czytam forum <mrgreen>
Moje dzieci jak widzą, że szczerzę się do monitora, komentują to tak "mama znowu na kociarach siedzi"
<lol> Miałyśmy przecież mówić, że to taki bujny i gęsty podszerstek <mrgreen> NIE PAMIĘTASZ <lol>
Uśmiałam się do łez z tego Jarząbka, szczurzych wyrostków, kikutów i innych
Moje dzieci jak widzą, że szczerzę się do monitora, komentują to tak "mama znowu na kociarach siedzi"
No wiesz DorotkoDorota pisze: A tak w ogóle to w nadwadze nie jesteśmy odosobnieni ,KLOCEK z Małego równy <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Hehehe ja miałam mówić, że u nas łaty poszerzają <rotfl>donka pisze:Wiecie co Dziewczyny <lol> jesteście obłędne <lol>
Uśmiałam się do łez z tego Jarząbka, szczurzych wyrostków, kikutów i innych![]()
No wiesz DorotkoDorota pisze: A tak w ogóle to w nadwadze nie jesteśmy odosobnieni ,KLOCEK z Małego równy <lol><lol> Miałyśmy przecież mówić, że to taki bujny i gęsty podszerstek <mrgreen> NIE PAMIĘTASZ <lol>
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miałam dziś super gości, byliśmy na oglądaniu serducha. Nie przypuszczałam, że zmiany wycofają się tak szybko! <shock> Niby doktor Pasławska zapewniała w październiku, że to wszystko się wyrówna, ale szczerze mówiąc, nie wierzyłam jej nic a nic <lol> A dziś diagnoza - serce jak dzwon! Aż sobie nasza Pani Doktor zdjęcia porobiła, i całą dokumentację z poprzedniej diagnozy skopiowała, była chyba równie szczęśliwa, jak my!
Potwierdziła moją ocenę co do stopnia ofutrzenia Jabbarka <diabeł> , więc teraz Joasia będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Misiek wycałowany, wygłaskany, obejrzał stare kąty, mam nadzieję, że już odpoczywa we własnym domu
Potwierdziła moją ocenę co do stopnia ofutrzenia Jabbarka <diabeł> , więc teraz Joasia będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Misiek wycałowany, wygłaskany, obejrzał stare kąty, mam nadzieję, że już odpoczywa we własnym domu
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent