Tofiś i Jabbar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

mimbla pisze:Jaki Ogon!
Przykleiłam moich chłopaków do ekranu, żeby nie myśleli, że te ich szczurze wyrostki zasługują na to miano! Zostawię ich tak na noc, niech Jabbarek energetyzuje ich niczym Kaszpirowski <lol>
mój TZ wczoraj "kocurze, choc no do pana i popatrz co masz zrobic ze swoim kikutem udającym ogon" pokazywał na ogon Jabbara. Nie musze mówic, że Lucjan focha strzelił?
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Jabbar jest nieodrodnym synkiem tatusia <serce>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

Wiecie co Dziewczyny <lol> jesteście obłędne <lol>
Uśmiałam się do łez z tego Jarząbka, szczurzych wyrostków, kikutów i innych :haha:
Ja zresztą często tak mam jak czytam forum <mrgreen>
Moje dzieci jak widzą, że szczerzę się do monitora, komentują to tak "mama znowu na kociarach siedzi" :haha:
Dorota pisze: A tak w ogóle to w nadwadze nie jesteśmy odosobnieni ,KLOCEK z Małego równy <lol>
No wiesz Dorotko :-x <lol> Miałyśmy przecież mówić, że to taki bujny i gęsty podszerstek <mrgreen> NIE PAMIĘTASZ <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

donka pisze:Wiecie co Dziewczyny <lol> jesteście obłędne <lol>
Uśmiałam się do łez z tego Jarząbka, szczurzych wyrostków, kikutów i innych :haha:
Ja zresztą często tak mam jak czytam forum <mrgreen>
Moje dzieci jak widzą, że szczerzę się do monitora, komentują to tak "mama znowu na kociarach siedzi" :haha:
Dorota pisze: A tak w ogóle to w nadwadze nie jesteśmy odosobnieni ,KLOCEK z Małego równy <lol>
No wiesz Dorotko :-x <lol> Miałyśmy przecież mówić, że to taki bujny i gęsty podszerstek <mrgreen> NIE PAMIĘTASZ <lol>
Hehehe ja miałam mówić, że u nas łaty poszerzają <rotfl>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

no przecież gdy monitor ma ustawienia 16 :9 albo tryb 4:3 ( panoramiczny) nawet patyk wygląda jak baryłka , więc zupełnie nie wiem o co chodzi <lol>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Super koty :-) Jabbar jest boski <zakochana>
Głaski dla Tofisia i Jabbarka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

ja tylko chciałam dodac, że mój TZ stwierdził w sumie chwile temu, że kremas to taaaaaki słodziak jest, a nasz Lucek przy nim to wygląda jak sznurówka, wypłosz, kot wychudzony i maluśki po prostu. Ja mu, że czarne wyszczupla itd itp :-) no ale.. <lol>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Dzisiaj rano jeszcze raz poogladałam sobie foteczki kochanych miśków <serce> <serce>
i teraz cierpię na niedosyt ;-(

Boskie futerka i ja poproszę nowe foteczki bo sie tu oflaguje na tym wąteczku i będę strajkować :hammer: <lol>

:kotek: <zakochana> :kotek: <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Miałam dziś super gości, byliśmy na oglądaniu serducha. Nie przypuszczałam, że zmiany wycofają się tak szybko! <shock> Niby doktor Pasławska zapewniała w październiku, że to wszystko się wyrówna, ale szczerze mówiąc, nie wierzyłam jej nic a nic <lol> A dziś diagnoza - serce jak dzwon! Aż sobie nasza Pani Doktor zdjęcia porobiła, i całą dokumentację z poprzedniej diagnozy skopiowała, była chyba równie szczęśliwa, jak my!

Potwierdziła moją ocenę co do stopnia ofutrzenia Jabbarka <diabeł> , więc teraz Joasia będzie miała ciężki orzech do zgryzienia. Misiek wycałowany, wygłaskany, obejrzał stare kąty, mam nadzieję, że już odpoczywa we własnym domu :kotek:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Dorszka pisze: A dziś diagnoza - serce jak dzwon!

taka wiadomość i to w walentynki!!!! <serce> <serce> <serce> <serce> <serce>
ODPOWIEDZ