Ozzy i Iggy
- bea
- mimbla
- Kontakt:
No przecież to bliźniaki, nawet chorują podobnie <lol> Chociaż to akurat najmniej pożądane podobieństwomartha pisze:Ozzy śliczny, gdyby nie kolor wyglądałby jak mój Gustaw :-)
- mimbla
- Kontakt:
W okresie przedświątecznym najbardziej cieszą Ozziego wszelkie papierowe torby, w które sklepy z artykulami wnętrzarskimi pakują zakupy. Torby te są szeleszcząco ekologiczne, ich uszy można przeciąć jednym kłapnięciem szczęki, a pojemność pasuje do każdego gabarytu kota. Ozzy poleca.
Szczęką kłapać można, bo już zdrowa. A już za 3 tygodnie wnętrzem toreb będzie się można dzielić z innym czekoladensem <klaszcze> Zamieszka z nami "równolatek" Ozziego. Jestem przeszczęśliwa <roll> Mam nadzieję, że skończą się płacze do kratki wentylacyjnej i koty będą się cieszyć swoim towarzystwem.

Szczęką kłapać można, bo już zdrowa. A już za 3 tygodnie wnętrzem toreb będzie się można dzielić z innym czekoladensem <klaszcze> Zamieszka z nami "równolatek" Ozziego. Jestem przeszczęśliwa <roll> Mam nadzieję, że skończą się płacze do kratki wentylacyjnej i koty będą się cieszyć swoim towarzystwem.

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Mago, jestem w tak wielkim szoku jak Ty
TŻ jest w jeszcze większym szoku, że się zgodził. Ba! To nawet nie była zgoda, tylko sugestia! Ni z tego ni z owego powiedział, żebym poszukała Ozziemu kolegi <shock> Chciałam jakąś bestię w zbliżonym wieku i udało się. I nawet niedaleko, bo w Effendi w Toruniu.
Będzie kocur, będzie czekoladowy, ale tym razem point <klaszcze> Gdyby nie wyjazd na święta na rodzinny Dolny Śląsk, to już byśmy po niego jechali <roll>
Dorszko, Ty się dokacasz z każdym miotem! [ino musisz później trochę tych dzieciaków oddać...]
Vanicca: ile by to dni nie było, będzie się ciągnąć jak guma do żucia... Ech... <roll>
Będzie kocur, będzie czekoladowy, ale tym razem point <klaszcze> Gdyby nie wyjazd na święta na rodzinny Dolny Śląsk, to już byśmy po niego jechali <roll>
Dorszko, Ty się dokacasz z każdym miotem! [ino musisz później trochę tych dzieciaków oddać...]
Vanicca: ile by to dni nie było, będzie się ciągnąć jak guma do żucia... Ech... <roll>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt: