Bazyl i Teoś

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

A jakie ma przebiegłe spojrzenie! ciekawe co zrobił po cyknięciu fotki... :brzydal: <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

A niby brytki to są niskopienne, a to chyba tylko zwykły chwyt reklamowy <rotfl>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

<shock> Jak on tam wchodzi?
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Darmowa pomoc domowa? Hmmm... takie szafki to zaraz nabierają blasku jak je przeczyści puszysta, kremowa szczotka. ;-)) :-)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Przez takie kocurki nabieram ochoty na kolejne brysie :)

Pozdrowienia i głaski dla Łobuziaków :kotek:
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Agatko, jak Ci Bazylątko zmężniało! No przyznaj wreszcie, pochwal <mrgreen> <zakochana>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

Dziewczyny to nie szafka, tylko taka wysoka szafa pod sam sufit u dzieci w pokoju, trzymają tam zabawki :) a tajemnica wdrapania się nań jest banalnie prosta - obok stoi drapak :)
Zrobiłam małe przemeblowanie w mieszkaniu dzisiaj i koty zachwycone, bo nie dość, że z drapaka można wskoczyć na szafę i podziwiać świat z góry, to jeszcze Teoś ciężkadupka dostał szansę plądrowania pięterka czyli górnego łóżka dzieci - tam również z drapaka można się dostać - no raj na ziemi <lol> Pięterko wcześniej nie do zdobycia przez Teosia, gdyż on książkowo niskopienny <mrgreen>

Bazyląto jakoś tak zmężał ale ociupinkę, nie będę go tu głośno chwalić, bo zaraz wciągnie pućki i co ja zrobię, się zapłaczę <lol>
Awatar użytkownika
animru

Post autor: animru »

kosanna pisze:Darmowa pomoc domowa? Hmmm... takie szafki to zaraz nabierają blasku jak je przeczyści puszysta, kremowa szczotka. ;-)) :-)
hihihi <lol>
kurz na szczęście jeszcze nie zdążył się tam zgromadzić, bo szafa nowa, ledwo co stanęła w dziecinnym pokoju ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

animru pisze:
kosanna pisze:Darmowa pomoc domowa? Hmmm... takie szafki to zaraz nabierają blasku jak je przeczyści puszysta, kremowa szczotka. ;-)) :-)
hihihi <lol>
kurz na szczęście jeszcze nie zdążył się tam zgromadzić, bo szafa nowa, ledwo co stanęła w dziecinnym pokoju ;-))
No to Bazyl musiał sprawdzić, czy aby bezpieczna i nie zagraża nikomu i czy stabilnie stoi <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Ci tak wysoko kot wchodzi?! <shock> Moje pojawiają się najwyżej na parapecie...

Raz jeden w życiu Lucek wlazł na szafę, do dziś nie wiem jak to zrobił... 4 lata temu w wyniku przeprowadzki doznał szoku i najwyraźniej strasznie go to uniosło ;-)) Potem nie wiem czy z niewiedzy jak zleść, czy z szoku nieustępującego, siedział tam 3 dni mimo gróźb, próśb i błagań. Ale żeby tak normalnie na szafę... w życiu!
Zablokowany