Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- nizianki dla tygryska - <serce>

- pięknie rośnie kocurro, niedługo to już będzie cały Pan Kot :-)
Awatar użytkownika
Aga12

Post autor: Aga12 »

Piękny tygrys!Zawsze mi się te prążki u kotów podobają!
A jaki on skoczny i wysportowany!Szkoda,że ten Śląsk tak daleko ode mnie,chętnie bym wypożyczyła Tośka,aby mojego Jeffa rozruszał i wybiegał <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Mi to Tosiek na tym drugim zdjęciu wyglądał jakby na chwilę się położył ale niekoniecznie na odpoczynek <lol> Pewnie kombinuje czym by się tu teraz pobawić <lol>

Kochany, śliczny sportowiec <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Dziękuję za foto :-)
Mam dla Tośka wiele tkliwości , bo przez wiekszość mojego życia miałam takich przyjaciół jak on :kotek:
beniagor
Hodowca

Post autor: beniagor »

Tosiek jesteś niesamowity :-D :kotek: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i tyle ciepła!
Jestem pod nieustającym wrażeniem inteligencji tego tygrysa. On wszystko rozumie! Czy Wasze koty też tak mają?
Mówię do niego: Tosiek wyciągaj myszkę spod wanny bo się skończy aportowanie - Tosiek przynosi myszkę.
Mówię: Tosiek złaź z szafy bo Ci nie dam śniadania przed pójściem do pracy - Tosiek złazi ( a zwykle nie...)
Dzwoni budzik a ja nie wstaję - Tosiek wskakuje na poduszkę i miaukoli mi do ucha.
Jak wyjeżdżamy w piątek z miejsca mojej pracy do Krakowa to automatycznie zaczyna mruczeć w transporterze...
....
Jak ja mogłam wcześniej żyć bez kota? Ja w ogóle tego nie pojmuję <lol> <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Bartolka pisze:Toż to bliski kuzyn bengala! Co za ruchy <zakochana>
Też mi się tak wydaje, że to nie żaden "brytyjski dachowiec", tylko bengalski kocur wymieszany z lampartem (skoki go zdradziły) :-) <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

kotku pisze:Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i tyle ciepła!
Jestem pod nieustającym wrażeniem inteligencji tego tygrysa. On wszystko rozumie! Czy Wasze koty też tak mają?
Mówię do niego: Tosiek wyciągaj myszkę spod wanny bo się skończy aportowanie - Tosiek przynosi myszkę.
Mówię: Tosiek złaź z szafy bo Ci nie dam śniadania przed pójściem do pracy - Tosiek złazi ( a zwykle nie...)
Dzwoni budzik a ja nie wstaję - Tosiek wskakuje na poduszkę i miaukoli mi do ucha.
Jak wyjeżdżamy w piątek z miejsca mojej pracy do Krakowa to automatycznie zaczyna mruczeć w transporterze...
....
Jak ja mogłam wcześniej żyć bez kota? Ja w ogóle tego nie pojmuję <lol> <serce> <serce> <serce>
Kochana to masz bardzo mądrego kociaka, bo moja aż tak kumata jeszcze nie jest albo udaje <lol>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Tosiek ma w sobie masę uroku :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Ania_83 pisze:
Kochana to masz bardzo mądrego kociaka, bo moja aż tak kumata jeszcze nie jest albo udaje <lol>
Aniu, na pewno udaje ;-))

A dzisiaj z cyklu wczorajszego wieczoru. Zdjęcie pod tytułem: "Jestem jakiś niewyraźny..."
Obrazek

Oczywiście z nieustającymi pozdrowieniami dla wszystkich forumowych ciotek, wujków, kolegów i koleżanek!
Zablokowany