Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

A Vincuś miał sesję na balkonie? :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Vincuś trzpiot uciekł jak musiałam zrolować moskitiery, bo okazało się, że temperatura im nie służy. W ogóle nie chciał wracać. Więc skorzystałam i pstryknęłam.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

no dopiero teraz zobaczyłam jakie Vincuś ma rewelacyjne getry bez stópek na przednich łapulach,
bardzo on eleganciarski <serce>

a panciusia to tak na te tylne łapule tych getrów zakupić nie mogła <lol> oszczędna czy jak <diabeł>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Piękne kociaste ! Zdjęcie jak razem śpią bezcenne. Musi to być nieziemski widok na żywo :-P
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Danusia pisze:no dopiero teraz zobaczyłam jakie Vincuś ma rewelacyjne getry bez stópek na przednich łapulach,

a panciusia to tak na te tylne łapule tych getrów zakupić nie mogła <lol> oszczędna czy jak <diabeł>
też mi się te getry rzuciły w oczy. Ekstra są :-) <serce>
Aga, ale Frodo wielgachny, bardzo ładny z niego kocur <zakochana> Trzymam kciuki za zdrowe oczka misiaka.
Gdzieś jakiś czas temu przeczytałam, że czekacie nie na jednego, a na trzy kotki :-) Ogromne gratulacje <klaszcze>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

przepiękne masz koty a ta strzałka pierwsza klasa :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

AgnieszkaP pisze:
Danusia pisze:no dopiero teraz zobaczyłam jakie Vincuś ma rewelacyjne getry bez stópek na przednich łapulach,

też mi się te getry rzuciły w oczy. Ekstra są :-) <serce>
Aga, ale Frodo wielgachny, bardzo ładny z niego kocur <zakochana> Trzymam kciuki za zdrowe oczka misiaka.
Gdzieś jakiś czas temu przeczytałam, że czekacie nie na jednego, a na trzy kotki :-) Ogromne gratulacje <klaszcze>
Vincuś getry z tyłu ma białe. ;) Tutaj akurat nie widać, ale tak do kolanek ma króciutką sierść, a dopiero potem zaczyna mu się spódnica. Wygląda jak Szkot ;) Fajnie to wygląda. Pogrzebię w zdjęciach to może znajdę i wkleję.

Frodo wielgachny, to fakt, taki misiek, wygląda ociężale i dostojnie. Trochę mu brzuchol zwisa, ale dwie osoby, które mają do czynienia z brytolami, powiedziały, że ma prawidłową budowę brytka i mam nie zwracać uwagi na cięte uwagi, bo jak ktoś się nie zna, to dla niego bryś zawsze będzie gruby. Tego się trzymam. Zresztą Frodo już nie przybiera na wadze. Pilnuję tylko aby się nie objadał.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie.
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Frodo nawet jakby był za duży czy za ciężki i tak byłby piękny !! A na dziwne uwagi innych nie warto zwracać uwagę :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Uwielbiam patrzeć na Froda <zakochana> Potężny kocur, jak zeskoczy z wysokości, pewnie podłoga dudni <lol> Vincuś super sierściuch, jest co czesać ;-))
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- e, jak dla mnie to Frodo jest super-extra kocurro...taki piękny i dostojny, i nie widzę w nim nic a nic nadwagi....jest poprostu dorodny <serce>

- a Vicuś się pięknie ofutrzył, z tą blezą wygląda jak Maharadża <pokłon>

- prosimy wygłaskać od nas oba kocurki :kotek: :kotek:
Zablokowany