Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
też mi się te getry rzuciły w oczy. Ekstra są :-) <serce>Danusia pisze:no dopiero teraz zobaczyłam jakie Vincuś ma rewelacyjne getry bez stópek na przednich łapulach,
bardzo on eleganciarski <serce>
a panciusia to tak na te tylne łapule tych getrów zakupić nie mogła <lol> oszczędna czy jak <diabeł>
Aga, ale Frodo wielgachny, bardzo ładny z niego kocur <zakochana> Trzymam kciuki za zdrowe oczka misiaka.
Gdzieś jakiś czas temu przeczytałam, że czekacie nie na jednego, a na trzy kotki :-) Ogromne gratulacje <klaszcze>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Vincuś getry z tyłu ma białe. ;) Tutaj akurat nie widać, ale tak do kolanek ma króciutką sierść, a dopiero potem zaczyna mu się spódnica. Wygląda jak Szkot ;) Fajnie to wygląda. Pogrzebię w zdjęciach to może znajdę i wkleję.AgnieszkaP pisze:też mi się te getry rzuciły w oczy. Ekstra są :-) <serce>Danusia pisze:no dopiero teraz zobaczyłam jakie Vincuś ma rewelacyjne getry bez stópek na przednich łapulach,
bardzo on eleganciarski <serce>
a panciusia to tak na te tylne łapule tych getrów zakupić nie mogła <lol> oszczędna czy jak <diabeł>
Aga, ale Frodo wielgachny, bardzo ładny z niego kocur <zakochana> Trzymam kciuki za zdrowe oczka misiaka.
Gdzieś jakiś czas temu przeczytałam, że czekacie nie na jednego, a na trzy kotki :-) Ogromne gratulacje <klaszcze>
Frodo wielgachny, to fakt, taki misiek, wygląda ociężale i dostojnie. Trochę mu brzuchol zwisa, ale dwie osoby, które mają do czynienia z brytolami, powiedziały, że ma prawidłową budowę brytka i mam nie zwracać uwagi na cięte uwagi, bo jak ktoś się nie zna, to dla niego bryś zawsze będzie gruby. Tego się trzymam. Zresztą Frodo już nie przybiera na wadze. Pilnuję tylko aby się nie objadał.
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie.
- Małgorzata
- Ada