Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

Duzo zdrowka dla Kacperka <!>
Bożena

Post autor: Bożena »

Oj Kotku Kotku jak Ty to dobrze wiesz jeszcze nie powiedzą a już mają <rotfl> Kacper antybiotyk zjada w mięsku ,myślałam że będzie z tym problem ale narazie nie.Weta powiedział że wskazane by było żeby Kacper stracił na wadze 0,5 kg i będzie ok.
Bożena

Tymabri dziękujemy postaramy się .
kotku

Post autor: kotku »

Bożena pisze:Oj Kotku Kotku jak Ty to dobrze wiesz jeszcze nie powiedzą a już mają <rotfl> Kacper antybiotyk zjada w mięsku ,myślałam że będzie z tym problem ale narazie nie.Weta powiedział że wskazane by było żeby Kacper stracił na wadze 0,5 kg i będzie ok.
Oj co to pół kilo dla Kacpra. Bułeczka z masełkiem ;-)) Ale kciuki oczywiście trzymam, nigdy nie zaszkodzi! <ok>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Również zaciskam kciuki za zdrówko Kacperka. Dobrze że to nic poważnego. Kacperek jest silny więc to przejdzie mu raz dwa. Proszę wygłaskać kociaka ode mnie i pomiziać od mojej Lunki :kotek:
Bożena

W Dniu Miłości <serce> <serce> <serce> życzę Wam wszystkim właśnie dużo ,dużo MIŁOŚCI :hug: :hug: :hug: :kiss: :kiss: :kiss: i dla Waszych podopiecznych dużo, dużo :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :pies: :pies: :pies: :pies: :pies:

Miłego Dnia i wieczoru :party: :party: :kwiatek: :kwiatek: :roza: :roza:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Ojej! To mnie zawstydziłyście, bo ja przy 4 kotach takich zapasów nie mam :-(
Ale ja generalnie nie lubię zapasów, może dlatego że nie mam za duzo miejsca w kuchni.

Dużo zdrówka Kacperku.
Martwi mnie, że ja bym pewnie nie zauważyła, że kot nie sika, po pierwsze jest ich 4 ale przede wszystkim jestem w pracy i nie wiem kiedy który sie załatwia :-(
:-(
Bożena

Obrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Jak widać zainteresowanie jest wzajemne ,Kacper nawet liznął żółwicę pare razy.Zdrówko Kacpra wraca do normy nawet podjada RC urinary.Byłam zaskoczona u weta bo Kacper brzydko zachował się,wyobrażcie sobie że ofukał ,oprychał kotkę MC szefa na inne koty też syczał.W stosunku do weta był ok grzecznie zachowywał się przy usg a potem był noszony na rękach bo jest pupilkiem w klinice.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Kacperkowi się widać spodobała ta dziwna towarzyszka <mrgreen>
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

ojejusku, kotek sie do zolwia przytula :) jakie fajne zdjęcia <zakochana>