Kacper w nowym domu
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
-
Bożena
-
kotku
Oj co to pół kilo dla Kacpra. Bułeczka z masełkiemBożena pisze:Oj Kotku Kotku jak Ty to dobrze wiesz jeszcze nie powiedzą a już mają <rotfl> Kacper antybiotyk zjada w mięsku ,myślałam że będzie z tym problem ale narazie nie.Weta powiedział że wskazane by było żeby Kacper stracił na wadze 0,5 kg i będzie ok.
- Hannah2
Ojej! To mnie zawstydziłyście, bo ja przy 4 kotach takich zapasów nie mam
Ale ja generalnie nie lubię zapasów, może dlatego że nie mam za duzo miejsca w kuchni.
Dużo zdrówka Kacperku.
Martwi mnie, że ja bym pewnie nie zauważyła, że kot nie sika, po pierwsze jest ich 4 ale przede wszystkim jestem w pracy i nie wiem kiedy który sie załatwia

Ale ja generalnie nie lubię zapasów, może dlatego że nie mam za duzo miejsca w kuchni.
Dużo zdrówka Kacperku.
Martwi mnie, że ja bym pewnie nie zauważyła, że kot nie sika, po pierwsze jest ich 4 ale przede wszystkim jestem w pracy i nie wiem kiedy który sie załatwia
-
Bożena

Uploaded with ImageShack.us

Jak widać zainteresowanie jest wzajemne ,Kacper nawet liznął żółwicę pare razy.Zdrówko Kacpra wraca do normy nawet podjada RC urinary.Byłam zaskoczona u weta bo Kacper brzydko zachował się,wyobrażcie sobie że ofukał ,oprychał kotkę MC szefa na inne koty też syczał.W stosunku do weta był ok grzecznie zachowywał się przy usg a potem był noszony na rękach bo jest pupilkiem w klinice.
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt: