Oj. Nie wiedziałamSonia pisze:Kotku nie pozwalaj na to Tośkowi. Cebula jest dla kota trująca. A szczypiorek to właściwie też jakiś rodzaj cebulki jest
Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
- Coffifi
- Agilisowy Rezydent
- Ania_83
Ciesze się że Tosiek już się odbraził <lol> Swoją obrazę pokazał naprawdę ostentacyjnie <lol> Zabawa ze szczypiorkiem musiał wyglądać zabawnie ale tak jak mówi Sonia, gdzieś również czytałam że cebula jest trująca dla kociaków <oops>
Ps. Fajny miałaś fotel <rotfl> Tosiek reprezentuje się na nim cuuuudownie <rotfl>
Ps. Fajny miałaś fotel <rotfl> Tosiek reprezentuje się na nim cuuuudownie <rotfl>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
Ups... póki co Tosiek trzyma się nieźle. mam nadzieję, że tak mu zostanie...Coffifi pisze:Dla mojej Coffi, jak w zeszłym roku wskoczyła na parapet i poczęstowała się też taką nowalijką przeze mnie wyhodowaną, skończyło się to wizyta u lekarza
Panicz dziękuje za zasłużony komplement <lol> <serce>Ania_83 pisze:Ps. Fajny miałaś fotel <rotfl> Tosiek reprezentuje się na nim cuuuudownie <rotfl>
I słusznie. Ja jeszcze jestem nieopierzoną kocią sługą i potrzebuję mądrych rad i skarceń doświadczonych koleżanek!Danusia pisze:no widzisz kochana tu sie nic nie ukryje zaraz któraś kociara zza węgła wyskoczy i skarci <lol>
Coraz bardziej to do mnie docieraDanusia pisze:na fotelu wyluzowany Tosiulek <serce> , a tak na marginesie to Ty tez jesteś jego ,a on jest PANEM Waszego mieszkania to jego terytorium , a Wy co najwyżej to jego wierne sługi.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: