BONO BLUE OF BRYTLANDIA* PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jaki Bono zbrysiowiały się zrobił :-) Pućki jakie fajne okrągłe na pysiu <zakochana>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Małgorzata pisze:Wczoraj zważyłam łobuza, bo mi się jakiś cięższy wydał i faktycznie, przytyło mu się: 5,4 kg na liczniku. Ale wciąż bez zbędnego sadełka, wszystko jak należy, żadnych odstających boków, żebra czuć. Po prostu mu się urosło <mrgreen>
A wygląda co najmniej na 7.
Rezultaty biegania z aparatem bardzo dobre!!!
Bono jest przepiękny <serce> 100-procentowy bryś!
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Bono jest śliczniutki <zakochana> Fajnie, że są nowe fotki <klaszcze> ... bo tęskno mi za tym pięknym pycholkiem było :-)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Małgorzata pisze:
A co do noży - Bono nie jest nożownikiem, jakby się mogło wydawać, nawet nie spojrzy w tamtą stronę. On zwyczajnie uwielbia przesiadywać na mikrofali <mrgreen>
Coś te urządzenia mają w sobie ,bo Feliks uwielbia włączony czajnik bezprzewodowy.
Bono cudny miś <klaszcze>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Piękny Bono ! A na mikrofali wygląda świetnie <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Do twarzy mu z tym 5,40. Cudnie lowelas rośnie, tylko pozazdrościć. Tylko zdjęć nam szczędzisz kobieto. Ukrywasz przed nami takiego kawalera.
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Zdjęcia będą w większej ilości już niedługo, bo mam tydzień urlopu :radocha:

I nawet widzę, że słońce wyszło :roza:

A tymczasem powiem Wam, jaką dzisiaj mi noc zafundował nasz gwiazdor:

Otóż mam takie rozkładane łoże z wysuwanym stelażem i pod spodem (po bokach) znajdują się dość długie sprężyny. Bono właśnie tej nocy odkrył istnienie owych sprężyn wraz z ich nowym przeznaczeniem - tj. sprężyna jako instrument strunowy. I dawaj łapą ciągać a to z jednej strony, to z drugiej. I tak brzdękolił z 20 minut, po czym ja straciłam cierpliwość (bo nie mogłam zasnąć) i postanowiłam futro wyprowadzić z pokoju. Niestety, wbił się w najgłębszą szparę pod łóżkiem i ani rusz. Pomyślałam sobie "trudno, może tam zaśnie". 5 minut później koncert sprężynowy ruszył od nowa :-/ Nie wiem, o której maestro skończył, bo w końcu zasnęłam jednak, ale mam nadzieję, że dzisiaj powstrzyma się przed muzykowaniem <lol>

Wiedziałam, że koty śpiewają, ale o graniu to mi hodowczyni nie wspominała <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Małgosiu to Bono powinien zespół z moją Brysią założyć. Moja za to namiętnie gra na żyłce z rolet, a najlepiej to się gra po północy <diabeł> <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hahaha no widzicie jakie kociaki mają ukryte talenty <lol> Taki zespół w składzie Bono + Brysia to byłoby coś.. <rotfl>
Małgosiu - podziwiam Cię że w końcu udało Ci się zasnąć, bo ja to bym chyba w końcu nerwicy dostała albo sama w końcu bym zaczęła na czymś grać <mrgreen>
Awatar użytkownika
Małgorzata

Post autor: Małgorzata »

Sonia pisze:Małgosiu to Bono powinien zespół z moją Brysią założyć. Moja za to namiętnie gra na żyłce z rolet, a najlepiej to się gra po północy <diabeł> <mrgreen>
Oczywiście, że po północy, a jakżeby inaczej? <lol>

Taki zespół to koniecznie musi mieć nazwę, na przykład Błękitne Gitary czy coś w tym guście <lol>
Zablokowany