Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Danusiu bardzo się cieszę, że Kalusia wniosła do Waszego domu tak wiele radości. Miło patrzeć jak kotki pięknie się dogadują. Te zdjęcia na drapaku - Koloruś na górze ze spuszczoną łapką w kierunku Kali - no po prostu miód <serce> Bardzo z nich zgrany i piękny duecik. To dokocenie to był strzał w 10 :-)
- Ada
ale piękne widoki
- cudne kociaki - nareszcie Colorado "dorobił" się swojej Małej Księżniczki - DORSZKO, JESTEŚ WIELKA- <pokłon> , to był naprawdę strzał w dziesiątke....Kalusia to wyjątkowej urody panienka, a o Kolorusiu to można poematy pisać....
- wiedziałam Danusiu , że Tobie się uda to dokocenie, no bo dlaczego nie???- kiedy dom pełen miłości to i koty musiały się pokochać.... <serce>
- pozdrawiam serdecznie i głaski przesyłam dla pięknego duetu

- wiedziałam Danusiu , że Tobie się uda to dokocenie, no bo dlaczego nie???- kiedy dom pełen miłości to i koty musiały się pokochać.... <serce>
- pozdrawiam serdecznie i głaski przesyłam dla pięknego duetu
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny jesteście niemozliwie kochane <serce>
Bardzo dziękuje za wszystkie ciepłe słowa
Tyle radości i ciepła dają mi te kociaki ,ze po prostu nie potrafię tego przekazać
I nigdy bym nie uwierzyła gdybym sama tego nie widziała ,ze tak szybko i tak fajnie kociaki mogą się polubić. One naprawdę razem się juz bawią. Kalunia mały łobuziak rozrabia ,a Kolorus siedzi przy niej i sie jej przyglada ,a w między czasie są wspolne noski ,ocierania super widoki.
się postaram <mrgreen>
Bardzo dziękuje za wszystkie ciepłe słowa
Tyle radości i ciepła dają mi te kociaki ,ze po prostu nie potrafię tego przekazać
I nigdy bym nie uwierzyła gdybym sama tego nie widziała ,ze tak szybko i tak fajnie kociaki mogą się polubić. One naprawdę razem się juz bawią. Kalunia mały łobuziak rozrabia ,a Kolorus siedzi przy niej i sie jej przyglada ,a w między czasie są wspolne noski ,ocierania super widoki.
- Montegri
- Hodowca
- Kontakt:
Pani Danusiu ja też poznałam historię Kolorado i tym bardziej cieszę się, że przeżywacie Państwo teraz tak optymistyczny czas z powodu nowej mieszkanki Waszego domu. Szczerze życzę Wam siły i wytrwałości i jestem przekonana, że dzięki tak wielkiemu wsparciu ze strony naszych forumowych dobrych duszyczek, oraz dzięki obecności Kali będzie to dużo łatwiejsze do osiągnięcia :-) pozdrawiam serdecznie