Avari FaBriCat*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Chciałam u Ciebie Demian też dopisać, że miło było, że zagadałeś, ale mi net padł :-/ Duszka też pogubiła futro :-( Stres niesamowity i nasz pierwszy i ostatni pokaz.
Teraz pewnie Słupsk w maju, pewnie będzie spokojniej i przygotujemy się lepiej ;-))

Pozwolę sobie dodać Avarika
Obrazek
Bardzo mi się kocurek podoba <zakochana>
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Dziękujemy za fotkę :-)

My też się do Słupska wybieramy. Na wystawach jak zwykle jest spokojniej i ludzie przychodzą dla kotów a nie na zakupy. Zdecydowanie lepsze warunki. U nas stresu na wystawach nie było a tu... Pierwszy i ostatni pokaz <kciukwdół>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Avari jak zwykle śliczny. i te jego cudowne oczka. Wierzę że to był dla niego spory stres ale na ostatni zdjęciu z poprzedniej strony nie wygląda jakby czymkolwiek sie przejmował <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale cudny kot :mdleje:
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Tak patrzę na tę fotkę to mój kocurro tutaj na jakiegoś "grubasa" wyszedł. Z resztą na pokazie dowiedziałam się od zwiedzających,że ten mój kot to za gruby i że go resztkami ze stołu karmię :pity: A i dowiedziałam się iż Brytyjczyka nie posiadam tylko 'O jaki ładny pers' :pity: "Patrz Krzysiu to ten kotek syjamski co ma go ciocia Hela" Była jeszcze Neva...

Hm... Chyba muszę złożyć zażalenie,że mój Bryś to nie Bryś <hm> ;-))

A zdjęcie mi się mega mega podoba.. Śliczne jest i Avar tak jakoś pluszowo wygląda <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

No nie, na miejscu Avara to bym się na śmierć obraziła, tak go od grubasów wyzywać, persów czy sjamów :bicz:
Avarek to najpiękniejszy, najprawdziwszy brysiu jest, 100% BRI w najlepszej postaci :kotek: <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Ech.. PIĘKNY! I faktycznie ma łeb jak... jak niedźwiedź (ze sklepem już mnie ktoś uprzedził <lol> ) Gratuluję takiego futra! <serce>
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Bo on na żywo jest ładny i brysiowy :-)
Za to mi sie Ducha tak skuliła na tym pokazie, że wszędzie jak małe, bite i głodzone kocię wygląda :-P Zresztą nie dziwię jej się. Kocur obok na początku cały się trząsł :-(
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Julcik Ty sie nie przejmuj. Masz pieknego kociaka. Kto ma wiedzieć że to brytyjczyk to wie <lol> A jak nie wie to i tak nie zmienia faktu że jest boski !

Ja kiedys byłam z moim psem (labrador - również z rodowodem) na spacerze i ludzie wmawiali mi że to nie labrador bo nie jest biszkoptowy tylko taki.. biały.. <lol> No i gadaj tu z ludzmi.. <rotfl>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Głupoty jakieś... Avar od razu widać że bryś i to bardzo <mrgreen> Piękny kocur <pokłon>
Zablokowany