Doda Pluszak.pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Witajcie na forum, głaski dla Dody :kotek:
Z tym mnóstwem zabawek, to nie przesadzaj, bo już niebawem odkryjesz, że bardziej atrakcyjna dla kociaka jest zmięta kartka niż nawet najbardziej wypasiona zabawka <lol> . Ale masz rację, trzeba rozpieszczać nasze kociaki :-)
Awatar użytkownika
bartek-turek

Post autor: bartek-turek »

Pewnie że trzeba ;-)) skoro mam możliwość to czemu nie :-P dzieci nie mam i puki co się nie zapowiada to chociaż na nią będę wydawać moje mizerne zarobki xD
ale jak dowiedziałem się że moja kotka ma na imię doda to umarłem hahaha bo najpierw wybrałem kota a potem dowiedziałem się o imię. a śmieje się bo moja do niedawna dziewczyna była fanką dody <shock> widać przyciągam takie do siebie :haha: <lol>
Awatar użytkownika
zuzuzanta

bartek-turek pisze:Pewnie że trzeba ;-)) skoro mam możliwość to czemu nie :-P dzieci nie mam i puki co się nie zapowiada to chociaż na nią będę wydawać moje mizerne zarobki xD
ale jak dowiedziałem się że moja kotka ma na imię doda to umarłem hahaha bo najpierw wybrałem kota a potem dowiedziałem się o imię. a śmieje się bo moja do niedawna dziewczyna była fanką dody <shock> widać przyciągam takie do siebie :haha: <lol>
Zawsze możesz zmienić imię :-) .
Awatar użytkownika
bartek-turek

eee tam hehe po co ;) jest zabawnie
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Moja miała być "Mania", ale w hodowli dostała imię "Tiffany" , jak zobaczyliśmy ją pierwszy raz to zapadła decyzja, że jednak nie zmieniamy i jest Tifcia :-)
Awatar użytkownika
bartek-turek

no a u moja niunia będzie moją dodzią albo dodziaczkiem ;) normalnie poczuje się jak Majdan abo Nergal:P
kotku

Post autor: kotku »

Hej, cześć i czołem! No to czekamy wspólnie aż Doda zawita do Ciebie do domku. Trzymam kciuki żeby jej aklimatyzacja przebiegła wspaniale i możliwie bezstresowo. Czekam i domagam się wielu fotek bo my tu takowe lubimy <lol>
Pozdrawiam serdecznie cudną kulkę i właściciela.
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Witam i ja.
Awatar użytkownika
bartek-turek

nie ma problemu;) będzie duuuuużo fotek :)
Awatar użytkownika
bartek-turek

Doda od wczoraj w nowym domku :) ale schowała się wieczorem tak że nie mogliśmy jej znaleźć i do dziś nie wyszła :( dam jej trochę spokoju jeszcze żeby się uspokoiła to może wyjdzie z dziupli którą sobie znalazła...
Zablokowany