Z tym mnóstwem zabawek, to nie przesadzaj, bo już niebawem odkryjesz, że bardziej atrakcyjna dla kociaka jest zmięta kartka niż nawet najbardziej wypasiona zabawka <lol> . Ale masz rację, trzeba rozpieszczać nasze kociaki :-)
Doda Pluszak.pl
- zuzuzanta
- bartek-turek
Pewnie że trzeba
skoro mam możliwość to czemu nie :-P dzieci nie mam i puki co się nie zapowiada to chociaż na nią będę wydawać moje mizerne zarobki xD
ale jak dowiedziałem się że moja kotka ma na imię doda to umarłem hahaha bo najpierw wybrałem kota a potem dowiedziałem się o imię. a śmieje się bo moja do niedawna dziewczyna była fanką dody <shock> widać przyciągam takie do siebie
<lol>
ale jak dowiedziałem się że moja kotka ma na imię doda to umarłem hahaha bo najpierw wybrałem kota a potem dowiedziałem się o imię. a śmieje się bo moja do niedawna dziewczyna była fanką dody <shock> widać przyciągam takie do siebie
- zuzuzanta
Zawsze możesz zmienić imię :-) .bartek-turek pisze:Pewnie że trzebaskoro mam możliwość to czemu nie :-P dzieci nie mam i puki co się nie zapowiada to chociaż na nią będę wydawać moje mizerne zarobki xD
ale jak dowiedziałem się że moja kotka ma na imię doda to umarłem hahaha bo najpierw wybrałem kota a potem dowiedziałem się o imię. a śmieje się bo moja do niedawna dziewczyna była fanką dody <shock> widać przyciągam takie do siebie<lol>
- bartek-turek
-
kotku
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- bartek-turek
- bartek-turek