Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
Haa.. czyli to nie jest tylko złudzenie optyczne? <lol>
Dziękujemy za ciepłe słowa i ogromnie się cieszę, że ktoś oprócz całkowicie nieobiektywnej mnie, też lubi tygrysiego huncwota!
A ten no.. czy to, że ma długie łapy i uszy może przepowiadać, że urośnie jeszcze ? <roll>
Bo ja to lubię takie dużawe kociskaaaaa
Dziękujemy za ciepłe słowa i ogromnie się cieszę, że ktoś oprócz całkowicie nieobiektywnej mnie, też lubi tygrysiego huncwota!
A ten no.. czy to, że ma długie łapy i uszy może przepowiadać, że urośnie jeszcze ? <roll>
Bo ja to lubię takie dużawe kociskaaaaa
- kosanna
Urośnie, urośnie... Ponieważ już od dawna wiadomo, że Tosiek to połączenie bengala z brytyjczykiem to wróżę mu jeszcze jakieś ... parę kilo w szerokości!
:->
A tak na poważnie to on jest przepiękny. I te oczy takie lśniące i zdrowe i grube łapy i cętki. Jestem zachwycona. Głaski dla Tośka!
A w ogóle to można byłoby ustanowić nową rasę, bo skoro są koty brytyjskie to dlaczego nie mogą być polskie!? Gdyby wyglądały tak jak Tosiek to zawojowałyby świat! <zakochana> <serce>
A tak na poważnie to on jest przepiękny. I te oczy takie lśniące i zdrowe i grube łapy i cętki. Jestem zachwycona. Głaski dla Tośka!
A w ogóle to można byłoby ustanowić nową rasę, bo skoro są koty brytyjskie to dlaczego nie mogą być polskie!? Gdyby wyglądały tak jak Tosiek to zawojowałyby świat! <zakochana> <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Rośnie Tosiek ślicznie :-) chociaż na codzień tego nie widzisz.kotku pisze:My tak troszkę z partyzantki bo po ciemku i bez lampy i z telefonu.. ale trudno. Po prostu musiałam Wam pokazać, że on chyba rośnie! <klaszcze>
Obrazek
Zauważyłam to tak naprawdę dopiero po jego wadze. Biorę urwisa do ręki a on... ciężki <strach> <lol>
Dla mnie Karmelek tez nic sie nie zmienił dopóki zdjęc nie poogladałam z pażdziernika kiedy do nas przyjechał :-)
-
kotku
No chyba jednak faktycznie rośnie
Ale coś nie wierzę w tą wersję Bożeny z sadełkiem, bo Tosiek lata jak wariat
i wszystko spala!
Trzeba przyznać, że Tosisław oswoił się nieco z aparatem i już tak nie ucieka panicznie na jego widok. Kto wie, może kiedyś uda mi się zrobić z nim prawdziwą sesję zdjęciową
A tu kilka wiosennych zdjęć z okazji słonecznej soboty.
Król Lew to przy mnie pikuś!
Szkoda, że nie jestem dziewczynką... Mógłbym nosić korale!
Nie oddam Ci ich, Pańcia, nie oddam!
Ooo, a kto tam jest? Ciocie i koleżki z komputerka? Haloo! To jaaa!
Pozdrawiamy! Wiosna naprawdę nadchodzi!
Trzeba przyznać, że Tosisław oswoił się nieco z aparatem i już tak nie ucieka panicznie na jego widok. Kto wie, może kiedyś uda mi się zrobić z nim prawdziwą sesję zdjęciową
A tu kilka wiosennych zdjęć z okazji słonecznej soboty.
Król Lew to przy mnie pikuś!
Szkoda, że nie jestem dziewczynką... Mógłbym nosić korale!
Nie oddam Ci ich, Pańcia, nie oddam!
Ooo, a kto tam jest? Ciocie i koleżki z komputerka? Haloo! To jaaa!
Pozdrawiamy! Wiosna naprawdę nadchodzi!
- Ania_83
hahaha ale się uśmiałam. Na pierwszym zdjęciu to prawdziwy lampart <mrgreen>
A z koralami mimo że to jednak chłopczyk to i tak mu do twarzy, w końcu to jeszcze dziecko więc próbuje wszystkiego <rotfl> Nigdy nie wiadomo co będzie chciał nosić w przyszłości <rotfl>
Ciocia Ania całuje w kochany pyszczuś i śliczne oczęta

A z koralami mimo że to jednak chłopczyk to i tak mu do twarzy, w końcu to jeszcze dziecko więc próbuje wszystkiego <rotfl> Nigdy nie wiadomo co będzie chciał nosić w przyszłości <rotfl>
Ciocia Ania całuje w kochany pyszczuś i śliczne oczęta