Pepe Pan Kot z hodowli Zguba Elfów*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Jest po prostu C U DO W N Y <serce> <serce> sama słodycz
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

Hehe dziekuje wam za "rozszyfrowanie"kociej wiadomości.
Wieści z frontu...hm a w zasadzie już nie takiego frontu <lol>
Pepe nasz maluch chyba zupełnie do nas przywykł, lubi pieszczoty i choc branie na ręce przez starszego syna (mlodszemu nie pozwalam) traktuje jak zlo konieczne to moje wyciągnięcie rek rowna się "traktorzeniu" <mrgreen> i ocieraniu z uniesiona wysoko dup*ką łacznie :-P <tańczy>
Mój mały przychodzi w nocy i wtula sie we mnie, albo lize mi dłoń co jeszcze momentami przyprawia mnie o zbyt silne bicie serca (zawał) <rotfl> ale powoli się przyzwyczajam.
Kotek już nie płacze za mamusią jak już rano wstajemy on pierwszy nas wita cichym miałczeniem i tracaniem dzieci łapką a mnie wąchaniem kociaków ust i przytulaśnym ocieraniem <mrgreen>

Wiem że zamęczam was fotkami Pepe ale nie mogę się opanować by się nim nie chwalić <lol>

[glow=red]Tutaj dostojnik w swojej własnej czteromiesięcznej odsłonie [/glow]
Obrazek

Podczas zabawy z moim starszym synkiem, oboje widać ze są za sobą bardzo comnie podwójnie cieszy <klaszcze>

Obrazek

i ostatnie, które ustawie sbie jako aVatar 8-) 8-)

Obrazek

Pozdrawiam i pędze zobaczyc co u was...
kotku

Post autor: kotku »

Jakie to małe takie rozkoszne no.. takie małe łaputki i taka mała główeczka.. tylko cmokać i smyrać to to :kotek: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

wklejaj zdjęcia Pepe bez ograniczeń <mrgreen> Nawet jak nic nie napiszemy to nie znaczy że nie oglądamy :-) Miło się ogląda takie śliczne kociaki :-)
Awatar użytkownika
destiny
Hodowca
Hodowla: DESTY*PL
Kontakt:

Post autor: destiny »

rozkoszny jest superrrr
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Wiola_84 pisze:(...)wąchaniem kociaków ust(...)
Już się zakociła Wiola na dobre <lol>
Gratuluję fajnego i miziastego kotka :)
Na ręce nie lubi być brane większość brytyjczyków ;-))
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

A skąd jakie tam zamęczam.
Możemy oglądac fotki takich słodziaków na okrągło.
Wklejaj bez ograniczeń <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczna malutka kuleczka ! Rzeczywiście moja Lunia jest większa ale jednak w takim wieku każdy tydzień robi wielką różnicę. Cieszę się że kicius i dzieci tak świetnie sie dogadują <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Słodka kruszynka. Za szybko te nasze koty urosły ;-))
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

<roll> Witam wieczorową porą, nie uwierzycie ale w napisaniu posta do was przeszkadza mi maluch :D Ubzdurał sobie ze bedzie polował na kursor na ekranie i na nic sie zdaje moje konsekwentne upominanie go i sciaganie na podłoge, uparte "gówienko" wskakuje znowu i siada na klawierce i poluje, pręży się, skacze w miejscu przyprawiajac mnie momentami o płacz... ze śmiechu ma się rozumiec :-?

Maluch chyba nas polubił rano wita mnie i meża naprawde gośnym "traktorzeniem" a wieczorem kazde odprowadza do łózka niczym rodzic dziecko <lol> i ja juz sie polozymy swiatla zgasna urwis wskakuje do nas i kladzie sie obok albo na nas i usypia w pelni szczęścia <serce>

Mama w pełni polubiła Pepusia <tańczy> dzowni i pyta o wnuki i kociaka <klaszcze> Znajmomi pogratulowali pięknego malucha i szczerze co niektorzy pozazdroscili ale w pozytywnym znaczeniu.

Jest tu na forum dziewczyna o pseudo Kumiko lub Kamilko prowadz hodowle... bo ja chciałam powiedzieć że... <zakochana> zakochałam się w jej kotkach a szczegolnie w tym ktorego ma na zdjęciu w avatarze.
Piękne ma te kociaki prawda?
Zachorowałam na pięknego Pointa chyba tak się nazywa to umaszczenie <serce> <rotfl> oj źle chyba ze mną.... hihihihi

Jak znajdę może jutro chwilkę wrzuę kolejną partię kocich sweet foci <ok> ide tym czasem i was podglądnąć 8-)
Zablokowany