Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

<oops> Aniu, Ty wiesz, że ja dopiero teraz sobie to uświadomiłam. Poczekam już jak dojedzie do nas marchewka i wtedy będę uśmiechać się do Dorszki.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Anka pisze:a dlaczego tytuł wątku tyczy tylko jednego kotucha?? :hammer: :hammer:

no nie jak tak można ,a mój ulubieniec w getrach to niby gdzie jest :-x <zły>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jeszcze tylko parę dni i będzie Trio :-)
Aga przebieram już nóżkami razem z Tobą, tak jestem ciekawa, jak tam wymarzony Marchewek wkomponuje się do Twojego stadka :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Soniu, ja już od kilku dni tuptam <roll> . Normalnie przepadłam. Już mi nawet mdłości nie przeszkadzają, byleby był już piątek.

Danusiu ulubieniec w getrach zrobił się jakiś taki nietykalski. Przychodzi patrzy tymi swoimi błękitnymi ślepkami i nie daje się dotknąć. Robi takie uniki i wygibasy aby tylko wymigać sie głaskania <shock> . Nic z tego nie rozumiem. A Frodo śpiewa mruczanki i ociera mi się o głowę i elektryzuje mi włosy. Potem oczywiście strzelamy w siebie prądem. Dwa koty i tak różne "nie kocie" charaktery.

Zastanawiam się, czy do transportera ładować nowy kocyk, czy zostawić ten używany przez chłopaków. Może jak przesiąknie ich zapachem to będą mniej furczeć na niego jak już dotrzemy do domu.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

To teraz będzie jeszcze trzeci marchewkowy charakterek <lol>

Ale szczerze pisząc to nigdy nie sądziłam ,że drugi kotek ( w moim przypadku) tak zmieni tego pierwszego. Nareszcie poznałam prawdziwe oblicze Kolorusia <lol> nasze anielskie oczki ,a zarazem oaza spokoju ,a teraz diabolec wcielony <mrgreen> pokazał co potrafi <lol> , więc Agnieszko jeszcze i mój ulubieniec sie zmieni :-D
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Podobno ragdole dojrzewają emocjonalnie do dwóch lat. Jeszcze troszkę przed nami. Jednak mój Vincuś jest jakiś taki mało ragdolkowaty, bo generalnie dzień mija im na leżeniu na kolanach u właścicieli i tuleniu się, a on ani nie pcha się na kolana (robi to tylko o 4 rano i kładzie mi się na klatę <lol> ), ani się nie tuli. Taki mały indywidualista. Robert się śmieje, że jakąś podróbkę kupiłam. Ale za to cały dzień spędza na zabawach, dzięki czemu rozruszał Frodzia. ;-))
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Agnieszko weź do transportera ten używany kocyk przez chłopaków. Po drodze kociak przesiąknie troszkę ich zapachem, więc nie będzie taki całkiem obcy :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Aga wielki dzień zbliża się coraz bardziej, więc nie dziwię się że już tuptasz nózkami :radocha:
A Vicuś jeszcze przyjdzie do Ciebie na kolanka na mizianie, zobaczysz że jeszcze nie będziesz mogła się od niego opędzić <lol>
Trzymaj się cieplutko i głaski dla kociaków :kotek: :hug:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Agnieszko, czy to jutro jest TEN DZIEŃ? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Ja sobie zakodowałam, że jutro, sama przebieram nogami jakbym na własnego kota czekała <lol>
Zablokowany