Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Agathea

Post autor: Agathea »

:) w sumie jak moje pojechały do moich rodziców tez przez cały dzień siedziały schowane w tapczanie. Może nie do końca jeszcze czuje sie pewnie w nowym domku i musi mieć jakąś kryjówkę z której łatwo się go nie wyciągnie.
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Świetnie się komponują kolorystycznie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

mimbla pisze:To nie pomaga- mamy otwarty pokój dzienny z narożnikiem, pod którym cudownie się można schować. Już raz mu zamknęłam sypialnię i wtedy cały dzień przesiedział pod tym meblem...
Ja bym nie zamykała. To mu pozwoli poczuć się pewniej. Jak on WIE, że ma gdzieś bezpieczny kąt, taki azyl, który lubi to będzie śmielej funkcjonował... bo w razie czego ma gdzie się schować :-)

Chłopaki prezentują się rewelacyjnie :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Mago pisze:
mimbla pisze:To nie pomaga- mamy otwarty pokój dzienny z narożnikiem, pod którym cudownie się można schować. Już raz mu zamknęłam sypialnię i wtedy cały dzień przesiedział pod tym meblem...
Ja bym nie zamykała. To mu pozwoli poczuć się pewniej. Jak on WIE, że ma gdzieś bezpieczny kąt, taki azyl, który lubi to będzie śmielej funkcjonował... bo w razie czego ma gdzie się schować :-)
Toteż już nie zamykam. Iggy całe południe i popołudnie w swoim azylu chrapie :D
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Wreszcie zdjęcia <klaszcze> Chłopaki są świetne :-) Oby szybko się zakumplowały i razem brykały <ok>
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

razem wygladaja rewelacjynie <rotfl>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Tak świetnie komponują się kolorystycznie :-D
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Vanicca pisze:Tak świetnie komponują się kolorystycznie :-D
No ja się śmieję, że do pełnego przejścia kolorystycznego będzie nam potrzebny jeszcze trzeci- biały <lol>

Dzisiaj po południu paskudy bawiły sie tak intensywnie, że nie wiadomo kiedy przeszło to w regularną walkę :-( Rozdzieliłam je, a teraz znowu ładnie się bawią. Ale Ozz to wariat z ADHD i jak się bawi, to na 200%. Może się Iggy przestraszył i dlatego zaczął się bronić.
Na zdjęciach, które wkleiłam, perspektywa zaburza trochę rozmiary kociastych- w rzeczywistości Ozzy jest tylko minimalnie większy, także równowaga sił jest mniej więcej zachowana <mrgreen>

Koleżanka zatroskana zapytala mnie, dlaczego nadaję kotom imiona podstarzalych rockmanów...
No bo są podobni :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

No popatrz... <shock>
A który to Twój kot?!

<gwiżdże>
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »