Pepe Pan Kot z hodowli Zguba Elfów*PL
-
kotku
No jaka kochana słodka kluseczka <zakochana> Ja mam taką swoją teorię, że te laptopki po prostu działają jak kaloryfer i mocno grzeją nasze kocie pupki
Cieszę się, ze Pepe taki towarzyski. Tosiek dawniej jak przychodzili goście był kulturalny, witał się i zmykał do koszyka pospać na parapecie.. ale te czasy już minęły. Teraz ma etap popisywania się i robienia wybryków nie z tej ziemi w postaci fikołków, biegów z prędkością światła i innych cudaków <lol>
Dużo głasków dla mruczka
Cieszę się, ze Pepe taki towarzyski. Tosiek dawniej jak przychodzili goście był kulturalny, witał się i zmykał do koszyka pospać na parapecie.. ale te czasy już minęły. Teraz ma etap popisywania się i robienia wybryków nie z tej ziemi w postaci fikołków, biegów z prędkością światła i innych cudaków <lol>
Dużo głasków dla mruczka
- Wiola_84
hahaha <lol> wyobraz sobie ze te biegi zpredkoscia swiatla i falujacym ogonem hihih moj Pepetakże przedstawia a juz jak siębawi z dziecmi to mam jeden wielki rumor w domu aleprzynajmniej wiem że wszyscy są szczęśliwi.kotku pisze:No jaka kochana słodka kluseczka <zakochana> Ja mam taką swoją teorię, że te laptopki po prostu działają jak kaloryfer i mocno grzeją nasze kocie pupki![]()
Dużo głasków dla mruczka
Bo raz Pepe jest goniony a raz dzieciaki żeby było sprawiedliwie, ja naprawdę jestem szczęściarą <roll> hehe ze te moje dziecitak pieknie dogadują się zkotkiem i na odwrót
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- asiunia0312
- Agnieszka7714
- Wiola_84