Pepe Pan Kot z hodowli Zguba Elfów*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wiola_84

Post autor: Wiola_84 »

A jednak zdjecia są...ech jakis mega bład mi sie wyswietlil i juz myslalam ze bede musiala wszystkood poczatku wrzucac :->
kotku

Post autor: kotku »

No jaka kochana słodka kluseczka <zakochana> Ja mam taką swoją teorię, że te laptopki po prostu działają jak kaloryfer i mocno grzeją nasze kocie pupki ;-))
Cieszę się, ze Pepe taki towarzyski. Tosiek dawniej jak przychodzili goście był kulturalny, witał się i zmykał do koszyka pospać na parapecie.. ale te czasy już minęły. Teraz ma etap popisywania się i robienia wybryków nie z tej ziemi w postaci fikołków, biegów z prędkością światła i innych cudaków <lol>

Dużo głasków dla mruczka :kotek:
Awatar użytkownika
Wiola_84

kotku pisze:No jaka kochana słodka kluseczka <zakochana> Ja mam taką swoją teorię, że te laptopki po prostu działają jak kaloryfer i mocno grzeją nasze kocie pupki ;-))
Cieszę się, ze Pepe taki towarzyski. Tosiek dawniej jak przychodzili goście był kulturalny, witał się i zmykał do koszyka pospać na parapecie.. ale te czasy już minęły. Teraz ma etap popisywania się i robienia wybryków nie z tej ziemi w postaci fikołków, biegów z prędkością światła i innych cudaków <lol>

Dużo głasków dla mruczka :kotek:
hahaha <lol> wyobraz sobie ze te biegi zpredkoscia swiatla i falujacym ogonem hihih moj Pepetakże przedstawia a juz jak siębawi z dziecmi to mam jeden wielki rumor w domu aleprzynajmniej wiem że wszyscy są szczęśliwi.
Bo raz Pepe jest goniony a raz dzieciaki żeby było sprawiedliwie, ja naprawdę jestem szczęściarą <roll> hehe ze te moje dziecitak pieknie dogadują się zkotkiem i na odwrót
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Śliczny Pepe
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

fajny słodziak... i stópki śliczne ;)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Fajny ten Twój Pepe i taki towarzyski na dodatek :kotek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Kotki kładą się na komputer bo wydziela ciepło ;-))
Piękny Pepuś <serce> wie jak złamać serce
głaski dla koteczka :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczny Pepuś <zakochana> Fajnie że masz takiego wesołka w domu i co się ludzi nie boi :) Niech rośnie zdrowo :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Jeszcze mu na pierwszym zdjęciu pilota brakuje i pan pełną gębą. Fajny dorodny misio.
Awatar użytkownika
Wiola_84

Agnieszka7714 pisze:Jeszcze mu na pierwszym zdjęciu pilota brakuje i pan pełną gębą. Fajny dorodny misio.
Dziękuje bardzo a z tym pilotem racja <lol>

Dzisiaj przedstawiam dwa nowe zdjęcia. Puierwsze przedstawia moje dwa maluchy <mrgreen>

Obrazek

A drugie jest z serii co ja pacze <mrgreen>

Obrazek

Pozdraiam was
Zablokowany