Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Śliczne czekoladensy <mrgreen>
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Pięknie do siebie kolorystycznie pasują! Jeszcze do kompletu rudasek i jakiś jasny beż by się przydał <mrgreen> A potem może dla kontrastu niebieski...
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Żeby niebieski nie był osamotniony to jakiś liliaczek... A skoro już tak zbieramy to jeszcze jakiś szylkrecik i czerń i... Mimbla masz je wszystkie! <lol>
Taa... oczy chcą <diabeł> ...
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

O czekoladowej albo czarnej szylkretce to ja marzę od dawna, no ale to nie kocur, w dodatku TŻtowi się ten kolor zupełnie nie widzi. Ja myślę, że Cynamon albo Fawn by jeszcze pasował. Ale docieranie się 2 kotów to już duże wyzwanie, a pomyślcie, co by było z trzema :D
Póki co dwa wystarczą <roll> I nam, i sobie nawzajem.
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Musiałam nadrobić 4 strony :) Chłopaki PYSZNE, a zdjęcie porównawcze boskie <lol>
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Porównanie takie <rotfl>

Rozumiem, że Twój kot będzie tak wyglądał za naście lat :ok:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

bajewka pisze:Porównanie takie <rotfl>

Rozumiem, że Twój kot będzie tak wyglądał za naście lat :ok:
Jak się nie będzie szanował jak jego ludzki protoplasta.. :P
Wychodzi z niego straszny łobuz :D
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

I jak chłopcy? Dogadali się :-)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Cóż, nie śpią w jednej umywalce wtuleni w siebie ;-)) ale ładnie się bawią [choć Ozz chyba uważa, że za rzadko, no ale on ma ADHD...], jedzą grzecznie koło siebie wymieniając się miseczkami, dzielą się co fajniejszymi miejscówkami do spania. Rano oba wpadają do nas do łóżka na przytulanie, jak Iggy jest sam w pokoju i zamiauczy [a wokalnie bardziej rozwinięty od śpiewającego Ozziego] to Ozz biegnie do niego na złamanie karku.
Poza tym my się dziwnie czujemy, bo kiedyś gdzies spał sobie jeden kot, a teraz gdy się krzątamy po domu, łażą za nami 4 pary łap :) i domagają się głachania. Ozz stał się większym pieszczochem i przylepą, żeby dorównać Iggiemu, bo to przecież niesprawiedliwe, żeby nowy dostawał więcej pieszczot niż on, rezydent.
W piątek kończy mi się L4, na weekend wyfruwam nach Dojczland, więc będzie mi strasznie brakowało tych dwóch terkoczacych stworów. A od poniedziałku proza życia :)
Próbowałam pracować w domu, ale póki koty nie pójdą spać nie jestem w stanie nic zrobić, bo co sobie poukładam projekty na podłodze, to mi się na nich ogony pokładają, gniotą, gryzą, mordują :-x

Mago, czas na dokocenie :hammer:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Skad ja to znam :) jak sie uczylam do egzaminu to mi moje potworki wszystkie kartki obgryzaly :) Bardzo sie ciesze ze relacje sie tak fajnie ukladaja. Troche w tych naszych effendowych kotach jest tej norweskiej zadziornosci, ktora po czasie udawania " jaki to ja jestem grzeczny kotek " wychodzi <aniołek> <diabeł>
Zablokowany