Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Bartolko, co tu można napisać więcej- twoje dziewczyny jak zawsze są rewelacyjne.
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Holly ma fajną minę przed TV! Prawie jak połowa ludzkiej populacji w niedzielne popołudnie przed telewizorem! ;-)) :-)
A Lulu nie jest wcale kotem, tylko chomikiem! Co ona tam magazynuje w tych policzkach? <shock>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

śliczne panny <zakochana>

bardzo lubię Twoje :foto:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Bartolko, gdy oglądam Twoje zdjęcia, nie mogę wybrać tego jednego, ulubionego. Zwyczajnie się nie da :-) Wszystkie powalają <pokłon>
Lulu przepięknie rośnie, ma niesamowitą głowę i ogromne łaputy jak na półroczną koteczkę <serce> :kotek: Prawdziwa z niej Baryłka <lol> Przecież nie może zostawać w tyle za H&B :-)
A Holly oglądająca X-factor i śpiewająca rozbawiła mnie i męża do łez <lol> Pięknie widać na fotkach jej przesianą sierść <serce> :kotek:
A do Bibulka mam niesamowitą słabość <serce> :kotek: Wrażliwa, kochana koteńka <zakochana> Przypomina mi moją Belluchnę, która od jakiegoś czasu zrobiła się bardzo płochliwa. Boi się szumu wiatru, dzwonka do drzwi, dzwonka telefonu, kroków na klatce schodowej, wszelkich hałasów. Obserwuje wszystko dookoła wielkimi oczami i nasłuchuje. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej. A z Carlosa to luzak nad luzaki
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Mnie się mina Holly podoba <lol>
Wszystkie foty śliczne, a Lulu faktycznie puchnie miło, choc ja się doczekac nie mogę, kiedy będzie DUŻA <lol>
Wiem, wiem, pewnie chcesz zachowac jej okres dziecięcy jak najdłużej <roll>
:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Bartolko same piękne koteczki masz w domu, Lulu też będzie wielka koteczka i brysiowa.
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Pięknie śpiewa <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Dziękuję Wam za ciepłe słowa :-) :roza:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Ale u Ciebie same talenty. Jedna akrobatka, a druga śpiewaczka. No a Bibi to chyba coś deklamuje bo też z delikatnie otwartym pysiem. A może negocjatorka pomiędzy siostrami. Rozmarzyłam się jak na nie tak sobie patrzę. <zakochana>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Od tygodnia dziewczynki mają otwarty balkon i Lulu jest zdecydowanie największą fanką świeżego powietrza. Spędza w tym mikro plenerze cały dzień. Z troski o jej zdrówko rozłożyłam dywaniki, posłanka, podusie, bo opuszcza tylko to miejsce, jak przypomni jej się, że jest głodna. Krzyczy wtedy jakby sie paliło, wpada do mieszkania i tak jakby nie wiedziała, gdzie miska stoi krzyczy nadal <lol> A jak się cieszy, gdy jej pokaże, gdzie chrupki się znajdują <lol> Oczywiście w tym samym miejscu co zawsze...

Lulu...Córeczka Fadusia <serce>
Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ