Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bartolko, gdy oglądam Twoje zdjęcia, nie mogę wybrać tego jednego, ulubionego. Zwyczajnie się nie da :-) Wszystkie powalają <pokłon>
Lulu przepięknie rośnie, ma niesamowitą głowę i ogromne łaputy jak na półroczną koteczkę <serce>
Prawdziwa z niej Baryłka <lol> Przecież nie może zostawać w tyle za H&B :-)
A Holly oglądająca X-factor i śpiewająca rozbawiła mnie i męża do łez <lol> Pięknie widać na fotkach jej przesianą sierść <serce>
A do Bibulka mam niesamowitą słabość <serce>
Wrażliwa, kochana koteńka <zakochana> Przypomina mi moją Belluchnę, która od jakiegoś czasu zrobiła się bardzo płochliwa. Boi się szumu wiatru, dzwonka do drzwi, dzwonka telefonu, kroków na klatce schodowej, wszelkich hałasów. Obserwuje wszystko dookoła wielkimi oczami i nasłuchuje. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej. A z Carlosa to luzak nad luzaki
Lulu przepięknie rośnie, ma niesamowitą głowę i ogromne łaputy jak na półroczną koteczkę <serce>
A Holly oglądająca X-factor i śpiewająca rozbawiła mnie i męża do łez <lol> Pięknie widać na fotkach jej przesianą sierść <serce>
A do Bibulka mam niesamowitą słabość <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- Bartolka
Od tygodnia dziewczynki mają otwarty balkon i Lulu jest zdecydowanie największą fanką świeżego powietrza. Spędza w tym mikro plenerze cały dzień. Z troski o jej zdrówko rozłożyłam dywaniki, posłanka, podusie, bo opuszcza tylko to miejsce, jak przypomni jej się, że jest głodna. Krzyczy wtedy jakby sie paliło, wpada do mieszkania i tak jakby nie wiedziała, gdzie miska stoi krzyczy nadal <lol> A jak się cieszy, gdy jej pokaże, gdzie chrupki się znajdują <lol> Oczywiście w tym samym miejscu co zawsze...
Lulu...Córeczka Fadusia <serce>

Lulu...Córeczka Fadusia <serce>