Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
Hehe wychodzi na to, że jest całkiem multimedialny <lol> abisyńsko-bengalsko-brytyjski dachowiec <gwiżdże>manita pisze:Tosiek jak abisyńczyk wygląda
Noo! Doopkę ma coraz cięższą. I taki puchaty się zrobił, czego niestety na zdjęciu nie widaćSonia pisze: Jeden kotek to bym powiedziała, że nawet bardzo urósł
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
Chyba wziął sobie chłopak do serca moje zamiłowanie Brytkami i nabiera na wadze.
A ma obecnie jakieś.... hmm 8 miesięcy. Jeszcze pewnie podrośnie <klaszcze>
Kosanna - ech może i gdzieś rosną... ale jeszcze nie dla nas. Uzbrajam się w cierpliwość, może kiedyś spełnię swoje brysiowe marzenie i dokocimy się małym niedźwiadkiem. W swoim czasie
Dostaliśmy od Reni piękne legowisko <serce> Niestety Antoni ucieka od niego... ani razu jeszcze się na nim nie położył. Nawet nie próbował
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Zmieni na pewno, poloz legowisko na ulubionej miejscowce, gzdies na sloneczku i poczekajcie cierpliwie
Moje koty ze 20min niuchaly, potem matka pacnela core twierdzac ze to JEJ
bedzie dobrze...
to ile teraz Tosiek wazy? to kociak, jeszcze moze rosnac i rosnac i rosnac... tylko z tym zapatrzeniem sie na brytole musisz uwazac, bo ja juz brytyjskiego kornisza mialam okazje widziec, hehehe
to ile teraz Tosiek wazy? to kociak, jeszcze moze rosnac i rosnac i rosnac... tylko z tym zapatrzeniem sie na brytole musisz uwazac, bo ja juz brytyjskiego kornisza mialam okazje widziec, hehehe