Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Piękny ten Twój kotek z kotkami, myślę, że z małym brysiem też byłoby mu do twarzy :-D I czemu kupiłaś mu różowe legowisko?! Przecież to facet i mu nie wypada :-> a jak ktoś zobaczy ?! :-x
Głaski dla Tośka :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Pani Tośka marzy się pewnie różowy kotek... (proszę mi wybaczyć, że się bawię z rana w Freuda i podejmuję rozszyfrowania na poziomie podświadomości decyzji, ktora skłoniła KOTKU do kupienie RÓŻOWEGO legowiska). I to dla kogo? Dla nieujarzmionego bengala brytyjskiego?!!! Do różowego legowiska to jeszcze brakuje różowej kokardki na ogonie?! ;-)) :-) :-> Jak można? I to komu!? Dzikiej panterze??!!! <shock> Tosiek nie daj się! Walcz dzielnie. Trzymam kciuki! :-) <mrgreen> <diabeł>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

kotku pisze:TŻ twierdzi, że to chłopak i nie lubi różowego. No może ma rację... a może Tosiek jeszcze zmieni zdanie?
Na pewno zmieni. Spróbuj go czymś skusić. Połóż mu tam może ulubioną myszkę, albo suchą karmę? No nie wierzę, że nie przyjdzie <mrgreen> Antoni! Do wyrka! Ciotki czekają na fotki <lol>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Oj Tosiek Tosiek rosniesz chłopie i to jak! Niedługo Pani nie dzwignie Cię w tym transporterze <lol> i do legowiska proszę w te pędy, co by Pani przykrości nie robić <lol> Chetnie bym Cię zobaczyła w tym różu :-P
monika§

Post autor: monika§ »

Tak tak, Tosiek, w różu, to może być ciekawy widok <mrgreen>
Ale coś w tym jest, że babski kolor odstrasza, mój mały ma legowisko soczyście czerwone i cała rodzina mnie też skarciła, że taaaki kolor dla faceta to nie ma się co dziwić, że nie bardzo mu pasuje :-P
Jednak miejmy nadzieję, że Tosiulek się przełamie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Ale róż blady czy fuksja bo jak fuksja to ja uwielbiam.. <tańczy> <tańczy> <tańczy>
Tośkowi we wszystkim bedzie do twarzy... tzn.. do pyszczka
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Mój Tami to się nie przejmuje, że czerwony w białe grochy to babski kolor, on tam nie ma problemów z kolorami <lol>
kotku

Post autor: kotku »

No słuchajcie no.. nie da rady! Róż blady.. ale piękny. Ja w legowisku jestem zakochana.. i robię co mogę. Sama na nim siadam. Pokazuję mi instrukcję... mówię do Tośka DUŻYMI LITERAMI: TU SIĘ SIADA I LEŻY... TUUUU TAAAAK, WIDZIIIISZ? POPATRZ JAK PAŃCIA TO ROBI! ZOBACZ JAK MIĘCIUTKO... A on łapką tylko pacnie zwisające koraliki i zwiewa ;-(
No to dawaj... wrzucam tam myszki.. jego zabawki.. a on podbiega, pazurem (żeby broń kocia boziu łapką nie dotknąć pluszu) ściąga myszkę i hyc hyc... ucieka. I kładzie się obok legowiska, na dywanie, ziemi, śmieciach... <shock>
Może jak Fibi nacierała to hmm... to Antek się onieśmiela teraz? Może powinnam natrzeć jeszcze czymś innym to legowisko? Już mija chyba drugi tydzień..

Sonia, może Tami by mu wytłumaczył, że kolor nie ma znaczenia? czy coś?

Co do wagi to muszę z nim pojechać do weta. Oni mają taką super matę na podłodze ważącą.. do wagi spożywczej, jaką posiadam klocek się raczej nie wciśnie <oops>
monika§

Post autor: monika§ »

Ja jeszcze niedawno mojego bryśka w wadze kuchennej upychałam <lol>
A teraz staje razem z nim na normalnej wadze, właśnie parę minut temu skończyliśmy ważenie :->

A próby przekonania Tośka do legowiska robią wrażenie <mrgreen> aż dziwne, że się jeszcze nie dał skusić :-( I może rzeczywiście tak jak piszesz - chłopak onieśmielony jest <mrgreen>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

kotku jak to możliwe, że Tosiek ma mój drugi ukochany kolor legowiska i w nim nie leży???? trzymam za to aby się przekonał jednak :ok:
Zablokowany