Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
monika§

Post autor: monika§ »

Trzymam kciuki za Kocinkę, będzie dobrze :-) <ok>
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

I Nina wylądowała na antybiotyku, coś z wymazu wyszło wskazującego na stan zapalny, dziś był jeszcze zastrzyk a teraz pójdą tabletki... znów pewno koopale polecą... ;(

kotok taki biedniusi jak tam jedzie do gabinetu, że nie mam serca z nią tam jeździć - podam tabletki... juz podawałam i jakoś było, mam nadzieję że teraz też bedzie jakoś...

oczywiście jakby trzeba było bezwzględniejeździć to bym jeździła. ale jak lekarz spytał czy sobie poradzę z tabletkami to chyba lepiej dla kociny, zeby sie nie stresowała i nie kłuć tyle tej skórki...

idę tulić biedactwo

ale na szczeście jak dotychczas apetycik w porządku i skacze biega i policzkuje Ryśka jak za bardzo do niej skacze

a Rysiek to jest wogóle kot hihihi mega
Taki spokojny, jak mu rzucam chrupke to w jej kierunku popatrzy - Nina w kierunku rzucanych chrupek frunie :D
ale jak ma torpedę to nie wyhamuje i tak gania ze aż... sie kurzy futro za nim hahaha

mam nadzieję ze Ninusiowi pomoze lekarstwo i że będzie dobrze już z nią...

a potem po weekendzie Rysiek do podgolenia doopalka pojedzie żeby mu się koopal doopalka nie czepiał jak się czasem zdarza...
Awatar użytkownika
ania_mruffka

Post autor: ania_mruffka »

3mam kciuki by jak najszybciej wszystko wróciło do normy! Głaski dla biedactwa :kotek:
Awatar użytkownika
Witcha

dzięki... mam nadzieję, że jak już skończy ten antybiotyk to będzie wszystko dobrze...
twardo nie czytam nic na necie na ten temat, zdaję się na lekarza prowadzacego...

głaksi dla wszystkich kotoków i kocinek :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Witcha

jutro Ninuś ma urodziny - kończy rok, mój syn nazwał to KOCIEMNASTKA
ze względu na antybiotyk podawany oraz te przeboje qpalkowe ostatnio nawet nie mam jak uczcic tej kociemnastki ;( zdjęcia też wychodzą fatalne w takie pochmurne dni (choć i tak popstrykam) więc po prostu będzieokrropnie duzo miziania (ale nie żeby jakoś inaczej niż normalnie;))

tak sobie rozmyślałam dziś jak to było jak przyjechała do nas ta malusia, schowała sie od razu pod szafę i tam siedziała... dopiero na drugi dzień ją zobaczyliśmy...
Nie umiała jeść suchej karmy, jadła po jednej namoczonej trochę chrupce z palców

Kuwetka na szczęście była opanowana

i jak ja zmieniłam zdanie o kotach dzięki Ninie i Ryśkowi też... a przede wszystkim ile dowiedziałam się z forum o kotach...
Jeszcze raz dziękuję Dorszce i wszystki życzliwym którzy cierpliwie odpowiadaja na pytania potrzebujących kocich opiekunów...

Obrazek
zdjęcie z czasów niedługo po tym jak Ninuś do nas przybył ale już podrósł troszkę... do mnie z tym różowym????

Obrazek
patrzę na wszystkich z góry :D i widać jaka byłam czekoladowa ;)

ale cóż, trzeba było sie zawziąść w sobie i zczernieć, nie było rady, jak czarownica w domu :D

a taka malutka byłam... no naprawdę, tylko oczy i troszkę pysia :D
Obrazek

byłam taka mała, ze spokojnie wchodziłam do tego futerału na aparat...
Obrazek
ale jak to uwiecznili, na nic się to nie zdało, czarna dziura wchłonie wszystko ;p

ale chetnie uczyłam się wchodzic po drzewach :D na parapet, bo tak sam z siebie był za wysoko...
Obrazek

potem przetrwałam kilka remontów... wciąż cos się remontuje, na szczęście już przywykłam...

no i potem pojawił sie Rysiek... ach Rysiek

Obrazek

jego kociemnastka juz całkiem niedługo, dzien po dniu dziecka... sie będzie działo ;)

głaski dla wszystkich kotków i koteczek :kotek:

:kotek:
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Jestem pierwsza! :tort: :tort: :tort: Dobrej zabawy na kociemnstce :kwiatek: :winko: Wszystkiego najlepszego :roza:
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Wyszystkiego najlepszego z okazji kociemnastki :kotek:
beti_gie
Hodowca
Kontakt:

Post autor: beti_gie »

To i My się dołączamy do kciukania i cieplutkich życzeń, będzie dobrze, nie może być inaczej :kotek: :tort:
czekamy na wieści poweekendowe!
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

Wszystkie najlepszego :tort: i duuuuuużo zdrowia :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wszystkiego najlepszego dla koteczki, sto lat i dużo zdrówka :kotek:
Zablokowany