Misi tuba podoba się bardzo. Często w niej śpi i bawi razem z nami jak pokazujemy jej w kolejnych dziurkach piórkamargita pisze:spokojnie rok wytrzyma na nowy drapak <lol> jakby co, do podeprzesz fotelem i będzie fotelo-drapak jak u mnie <lol>
Mój teraz też odkrył szafę i widzę, że ma ogromną frajdę z tych wspinaczek na nią :-) zwłaszcza jak się ganiamy :-) Twoja Misia ma przewagę bo przepiękną tubę jej sprawiliście.
Co do nowego drapaka to zobaczysz jak wcale nie jest łatwo zdecydować się na konkretny model![]()
Ja też podglądałam dziewczyny i czytałam ich opinie :-P
Może jak w końcu się dokocę to i ja zacznę zbierać na tubę :-)
A jak Misi tuba się podoba?
Podarowana Misia
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
No nie ..... no znów zazdroszczę Ci takiego TŻ <mrgreen>
Ja już widzę jakby mój się do tego zabrał <rotfl>
A o efekcie końcowym wolę nie myśleć.....
Te moje chłopaki albo nie miziaste (Bronek), albo lewe rączki (TZ) :-P
Ale i tak ich kocham <serce> sorry za <offtopic>
W takim razie jak już zbierzecie materiały to na bieżąco będziemy śledzić Wasze prace. Na pewno komuś się przyda. A może wtedy i ja sama spróbuję dla drugiego kocisława jak już będzie. A mój TŻ tylko mi swojej siły użyczy <lol> Instrukcje będą więc cenne :-)
Ja już widzę jakby mój się do tego zabrał <rotfl>
A o efekcie końcowym wolę nie myśleć.....
Te moje chłopaki albo nie miziaste (Bronek), albo lewe rączki (TZ) :-P
Ale i tak ich kocham <serce> sorry za <offtopic>
W takim razie jak już zbierzecie materiały to na bieżąco będziemy śledzić Wasze prace. Na pewno komuś się przyda. A może wtedy i ja sama spróbuję dla drugiego kocisława jak już będzie. A mój TŻ tylko mi swojej siły użyczy <lol> Instrukcje będą więc cenne :-)
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
Ja również dołączam się do obserwatorów prac budowy drapaka, a swoją drogą to Misia ma wspaniałą tubę moje kociaste mogą tylko marzyć i może kiedyś to marzenie się spełni <lol>margita pisze: W takim razie jak już zbierzecie materiały to na bieżąco będziemy śledzić Wasze prace. Na pewno komuś się przyda. A może wtedy i ja sama spróbuję dla drugiego kocisława jak już będzie. A mój TŻ tylko mi swojej siły użyczy <lol> Instrukcje będą więc cenne :-)
- asiunia0312
Dziękujemy za wsparcie <klaszcze>
Mam nadzieję, że sobie poradzimy, a na obserwacje trzeba trochę poczekać :-P Najchętniej zaczęłabym od zaraz, ale nie ma jak
. Już nie mogę się doczekać <tańczy>
PS.
margita jak swojego TŻ-ta zagonisz to może też razem coś wykombinujecie :-P drapak nie wyjdzie tanio, ale na pewno mniej niż u Rufiego
dora tuba nie jest taka trudna w wykonaniu, trzeba tylko trochę cierpliwości i narzędzi
w przyszłości planujemy zrobić jej druga tubę bardziej przemyślaną
Mam nadzieję, że sobie poradzimy, a na obserwacje trzeba trochę poczekać :-P Najchętniej zaczęłabym od zaraz, ale nie ma jak
PS.
margita jak swojego TŻ-ta zagonisz to może też razem coś wykombinujecie :-P drapak nie wyjdzie tanio, ale na pewno mniej niż u Rufiego
dora tuba nie jest taka trudna w wykonaniu, trzeba tylko trochę cierpliwości i narzędzi
- asiunia0312
Jak ten czas szybko leci, Misia dzisiaj ma już pół roczku
Pamiętam jak była taaaaka malutka
zajmowała tak mało miejsca na komputerze <lol>
mieściła się w koszyczku
a teraz jest większym potworkiem rozrabiaczem

Przez te parę miesięcy zdążyliśmy ją pokochać, ona nas również. Od początku Misia miała być moim kotkiem i tak się stało. Nie odstępuje mnie na krok i nie ukrywam, że jest mi z tym miło <gwiżdże> . Codziennie rano mam do ucha głośne miaaauuu, a potem zaczynają się mizianki. Gdy ma dość kładzie się na mnie i tak ucinamy sobie krótką drzemkę.
Bardzo się cieszę, że wybraliśmy Misię, nie zamieniłabym jej na żadnego innego kotka na świecie. <serce> <serce> <serce>
A TŻ jak kiedyś nienawidził kotów to teraz je kocha, a Misię najbardziej <serce>
Pamiętam jak była taaaaka malutka
zajmowała tak mało miejsca na komputerze <lol>
mieściła się w koszyczku
a teraz jest większym potworkiem rozrabiaczem

Przez te parę miesięcy zdążyliśmy ją pokochać, ona nas również. Od początku Misia miała być moim kotkiem i tak się stało. Nie odstępuje mnie na krok i nie ukrywam, że jest mi z tym miło <gwiżdże> . Codziennie rano mam do ucha głośne miaaauuu, a potem zaczynają się mizianki. Gdy ma dość kładzie się na mnie i tak ucinamy sobie krótką drzemkę.
Bardzo się cieszę, że wybraliśmy Misię, nie zamieniłabym jej na żadnego innego kotka na świecie. <serce> <serce> <serce>
A TŻ jak kiedyś nienawidził kotów to teraz je kocha, a Misię najbardziej <serce>
- margita
- Agilisowy Rezydent
skąd ja to znam <mrgreen>
Mój TŻ też był przeciwny, a teraz kocha Bronka niesamowicie <lol> i vice versa <lol>
No i mam pełną zgodę na następną kocinkę <tańczy>
A zdjęcia cudowne zwłaszcza jak się porównuje kiedyś i teraz... laptop, koszyk ...
nie do uwierzenia że tak szybko rosną te nasze pociechy <lol>
Ale Misiunia jeszcze i tak młodziutka i piękniutka

Mój TŻ też był przeciwny, a teraz kocha Bronka niesamowicie <lol> i vice versa <lol>
No i mam pełną zgodę na następną kocinkę <tańczy>
A zdjęcia cudowne zwłaszcza jak się porównuje kiedyś i teraz... laptop, koszyk ...
nie do uwierzenia że tak szybko rosną te nasze pociechy <lol>
Ale Misiunia jeszcze i tak młodziutka i piękniutka
-
dora
- Hodowca
- Kontakt:
-
dora
- Hodowca
- Kontakt: