Ich troje

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt :-)
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Leon rozpoczął sezon balkonowy. Po nieprzyjemnej historii z zeszłego roku (wypadł z drugiego piętra, na szczęście bez obrażeń), w tym roku balkon został solidnie zabezpieczony. Dopóki siatka nie została zawieszona kot miał zakaz wychodzenia na balkon, nawet pod kontrolą. Przy okazji przestrzegam wszystkich, którzy uważają, że kota da się upilnować aby nie wyskoczył - nie da się! Leon wystraszył się stuknięcia miotły upadającej na podłogę w pokoju, on był razem ze mną na balkonie. To były ułamki sekund jak przeskoczył przez barierkę, nie zdążyłam go złapać chociaż próbowałam ;-(
Na szczęście ta historia zakończyła się szczęśliwie i teraz mój skarbek korzysta z balkonowych uroków ile się da :-)

Obrazek

Obrazek

Leon sprawdza jakość wykonania prac przy przygotowaniu letniego wybiegu dla żółwia :->
Obrazek

A któż to tam tak krzyczy, ach te dzieci :)
Obrazek

A kuku ;-))
Obrazek

Poważny kocurro <zakochana>
Obrazek

<zakochana> <aniołek>
Obrazek

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

piękny kocurek a dzięki trosce opiekunów, będzie mógł swoje futerko na słońcu wygrzewać :-) więc nie pozostaje nic innego, jak życzyć wielu słonecznych dni :-) głaski dla futrzaka :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dobrze, że przygoda Leonka skończyła się szczęśliwie. Za to teraz to ma cudowny wybieg. Widać, że kotuś przeszczęśliwy :-)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

wybieg pierwsza klasa. :-) a Leonek przystojniak :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Jakie śliczne bursztynowe oczka <zakochana> Zazdroszczę zabezpieczonego balkonu i tego, że kotek będzie mógł swobodnie wygrzewać się na słoneczku. Proszę wygłaskać futerko ode mnie :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Leon wygłaskany :kotek:
Ja też do momentu zabezpieczenia balkonu oglądałam jak nawiedzona zdjęcia innych i strasznie żal mi było, że nasz balkon jeszcze nie osiatkowany. Ale w końcu i mój balkon przystosowany dla kota :-D
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Śliczny Leonek, a ostatnie zdjęcie przecudowne. Te jego oczęta <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Zgadzam się z Anią ostatnie zdjęcie cudowne <serce> Piękne oczy, a jakie duże pysie <roll>
Dobrze, że Leosiowi nic się nie stało i dalej może korzystać z super widoków balkonowych (teraz już bezpiecznie)
Głaski dla koteczka :kotek:
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Ależ dawno nas nie było :-o
Leon dorośleje, zrobił się taki dostojny :-) oczywiście całe dostojeństwo pryska jak bańka mydlana gdy w pobliżu pojawi się mucha <mrgreen> . Od ostatniej naszej wizyty na forum niewiele się działo w życiu mojego Skarba. Może tylko to, że moje kociątko zmagało się z zakłaczeniem. Nawet nie przypuszczałam, że kocia kupa może przynieść tyle radości <ok> A ile nerwów nas to kosztowało! Pierwszy raz widziałam kota, któremu coś dolega i przyznam, że u psiaka dużo łatwiej zauważyć, że coś się zaczyna dziać. Ale już jest dobrze, Leon wcina pastę odkłaczającą i miejmy nadzieję, że problem się nie powtórzy :-)

A to dowód na to, że Leon jest już całkiem dużym kotem, szkoda tylko, że on sam tego nie zauważył i wybiera miejsca do spania niekoniecznie dopasowane do jego rozmiarów <lol>
Obrazek

słodko sobie śpię...
Obrazek

...ale jak śpię też możecie mnie wielbić i całować w łapki...
Obrazek

a kartony nadal kocham :-P
Obrazek

Pozdrawiamy wszystkich :-)
Zablokowany