Avari FaBriCat*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

słodki zbój :-D :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Tak patrzę na Twojego kota i patrzę i patrzę i patrzę i oczu nie mogę oderwać!
Twój kot jest po prostu chodzącą reklamą hodowli z której pochodzi. Trudno o bardziej "reprezentacyjny egzemplarz". Głaski dla kocura! :kotek: :-)
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

Dziękujemy!
Kosanna muszę przyznać,że to chyba najmilsza rzecz jaką usłyszałam na temat Avariego od zupełnie nie znanej mi osoby! Bardzo miło mi to słyszeć <pokłon>

A żeby nie było to mam 2 zdjęcia. Takie jak zawsze :-?

1.Obrazek

O takie mam grubiutkie łaputki! I takie czekoladowe!

2.Obrazek

Pycholek też mam czekoladowy. A pańcia mówi,że wyglądam jak chomik... Co za ludź! <zły>
monika§

Post autor: monika§ »

Julcik pisze: (...) A pańcia mówi,że wyglądam jak chomik... (...)
<rotfl>

Avari jest przepiękny, już to było tyle razy powiedziane, no ale patrząc na niego, nie można wyjść z zachwytu, nie można nie skomentować :-) Ta głowa taka ogromniasta no i w ogóle mam słabość do tej barwy, takie ma skarpetki cudne i tak słodko ufajdany pycholek, jakby go wsadził do słoika z czekoladą <mrgreen>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Ten "chomik" robi naprawdę wrażenie <lol> nie tylko piękna głowa, ale te niebieskie oczy na tle czekoladowego pysia <serce>

Przyznam, że trochę żałuję, że czekoladowe kotki nie mają niebieskich oczu, moim zdaniem niebieskooki Mumuś wyglądałby obłędnie :-)
Awatar użytkownika
agnieszkaalex

Post autor: agnieszkaalex »

Sliczna <zakochana>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jak ja uwielbiam tego kota, to się nie da opisać. Taką czekoladkę to bym zjadła, chyba bym zagłaskała na amen <zakochana>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

To fakt Avari jest cudny ! Ma piekny kolorek futerka a raczej kolorki <mrgreen> i te hipnotyzujące morskie oczy <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Julcik pisze:Dziękujemy!
Kosanna muszę przyznać,że to chyba najmilsza rzecz jaką usłyszałam na temat Avariego od zupełnie nie znanej mi osoby! Bardzo miło mi to słyszeć <pokłon>
Biorąc pod uwagę, że zachwycam się Twoim kotem odkąd się tylko pojawił, ale faktycznie daję temu wyraz dopiero od siódmej strony i jeszcze na dodatek ciągle się powtarzam w tych komplementach, to już nie wiem co mam na ten temat myśleć! :-) Chyba, że mnie tutaj nikt nie czyta! 8-)
Dobrze, dobrze pojęłam aluzję :-P będę się zachwycać jeszcze częściej, co by zostać zapamiętaną ;-)) :-) Na szczęście nie będzie to takie trudne, bo ten kot (dla mnie "Pan Kot", gdyż takie emanuje z niego dostojeństwo) jest po prostu nieprzeciętny. :-) <serce> :kotek: Głaski dla PANA KOTA! :kotek: ;-)) :-D <mrgreen>
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

;-))

Oczywiście,że czytam! I jest mi niezmiernie miło jak te wszystkie znane-nieznane osoby komplementują mojego kota ;-)) Co tam próżna jestem. Lubie jak się zachwycają <lol>

Żartuję oczywiście. Będziemy się poprawiać z jakością fotek bo jak patrzę na nie to :mdleje:
I będziemy się pokazywać dla tych Wszystkich co Pana Kota tak lubią :)

A co do komplementu to serio! Wiadomo,że wszystko miło,BARDZO miło się czyta. Ale ten taki szczególny. Inny :-)
Zablokowany