Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

jak dobrze, że już wszystko ok <ok>
Wspaniałe fotki i panienki rewelacyjne Uwielbiam zdjęcia przez Ciebie robione <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Super, że dziewczyny wyszły na prostą. Piękne są. Lulutek rozwija się wspaniale. Głaski dla dziewczyn :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Bartolka pisze:A Lulu jest po prostu przekochaną kotką. (...) Apetyt ma ogromny... i tu uwaga - to maleństwo ma 4,7kg <shock> i przy tym super proporcje. Figurka niczym misio, ale nie jakiś tam spasiony, tylko jak to Dorszka mówi - ABS(absolutny brak karku). <lol> No... co tu mówić... jest cudowna. Emocjonalnie jest bardzo stabilna tzn mało lękliwa - pierwsza biegnie do drzwi, gdy dzwonek usłyszy i trzeba tylko pilnować, żeby nie czmychnęła z mieszkania.
Nie, no nie wierzę, żeby o kotce mówić jak o jakimś dresiarzu, co to nie ma karku! ;-)) :-) Przecież to jest dama, kobieta! Ona ma królewską kryzę z futra! A nie jakieś ABS! :-x

Super, że Bibi już zdrowa i wróciła do siebie. Miło popatrzeć na takie ładne zdjęcia kotów i poczytać kapitalne opisy. Sama przyjemność! Głaski dla kotek :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Moniko, bardzo się cieszę, że kłopoty alergiczne są za Wami i mam nadzieję, że tak już zostanie :-)

Dziewczyny jak zwykle piękne, ale jestem pod wrażeniem wielkości Lulu <shock>
Widać na zdjęciach, że to grubokoścista dziewczynka i pięknie brysiowa <zakochana>

:kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jak się cieszę, że idzie ku dobremu .
Tęskniłam za dziewczynkami i ich pyśkami :-)
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Dobrze, że lepiej z dziewczynkami, Bartolko :-)
Szylkrety jak zawsze zjawiskowe, a Lulu jaka już duża <zakochana>
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Przeglądam wątki i tak sobie przypomniałam, jak Lulu trafiła do Was :-)
Pamiętasz Moniko jaka ona była malutka? I jak się dziwiłaś, że kociątko z niej takie, okruszek? A teraz kocica z niej, że ho, ho! <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

Uff jak ja lubię takie szczęśliwe zakończenia! <klaszcze> Dziewczyny piękne <zakochana> A Lulu... to prawdziwa gwiazda i nie da się tego ukryć ;-))
Mam nadzieję, że teraz już wszystko pójdzie z górki i niedługo wszystkie zapomnicie o uciążliwych alergiach. Głaski i łaskotki we wszystkie stópki :kotek:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Świetnie że problemy alergiczne rozwiązane <klaszcze> Ciesze się bardzo. Wszystkie koteczki piękne, cudowne i niezwykłe. A Lulu to naprawdę rośnie.. głaski dla kociastych ! :kotek:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Mago pisze:Przeglądam wątki i tak sobie przypomniałam, jak Lulu trafiła do Was :-)
Pamiętasz Moniko jaka ona była malutka? I jak się dziwiłaś, że kociątko z niej takie, okruszek? A teraz kocica z niej, że ho, ho! <mrgreen>
Tak tak... :-) Czasem wracam do jej pierwszych zdjęć i wtedy drobinkę nazywałam elfikiem małym jak okruszek <zakochana> Teraz jest nadal elfikiem...i dobrze wypieczoną maślaną bułeczką <lol>
Gato zdjęcia tez ostatnio przeglądałam i też rozczula swoją maleńkością <zakochana> Chociaż w oczach to nadal dzieciaki <mrgreen>
ODPOWIEDZ