Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- kosanna
Nie, no nie wierzę, żeby o kotce mówić jak o jakimś dresiarzu, co to nie ma karku!Bartolka pisze:A Lulu jest po prostu przekochaną kotką. (...) Apetyt ma ogromny... i tu uwaga - to maleństwo ma 4,7kg <shock> i przy tym super proporcje. Figurka niczym misio, ale nie jakiś tam spasiony, tylko jak to Dorszka mówi - ABS(absolutny brak karku). <lol> No... co tu mówić... jest cudowna. Emocjonalnie jest bardzo stabilna tzn mało lękliwa - pierwsza biegnie do drzwi, gdy dzwonek usłyszy i trzeba tylko pilnować, żeby nie czmychnęła z mieszkania.
Super, że Bibi już zdrowa i wróciła do siebie. Miło popatrzeć na takie ładne zdjęcia kotów i poczytać kapitalne opisy. Sama przyjemność! Głaski dla kotek
- Joanna P.
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
kotku
- Bartolka
Tak tak... :-) Czasem wracam do jej pierwszych zdjęć i wtedy drobinkę nazywałam elfikiem małym jak okruszek <zakochana> Teraz jest nadal elfikiem...i dobrze wypieczoną maślaną bułeczką <lol>Mago pisze:Przeglądam wątki i tak sobie przypomniałam, jak Lulu trafiła do Was :-)
Pamiętasz Moniko jaka ona była malutka? I jak się dziwiłaś, że kociątko z niej takie, okruszek? A teraz kocica z niej, że ho, ho! <mrgreen>
Gato zdjęcia tez ostatnio przeglądałam i też rozczula swoją maleńkością <zakochana> Chociaż w oczach to nadal dzieciaki <mrgreen>