Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:-( wlasnie dostalam maila od "mojej" Pani hodowcy. Miala w planie przeslac mi nowe fotki Missy, ale jej pani fotograf wyladowala w szpitalu, wiec fotek kici nie mial kto zrobic :-(
Bogusiu : nie ma co, musisz "na pocieszenie" wstawic kilka nowych zdjec Belize <lol>

A poza tym dowiedzialam sie, ze Missy jest mistrzem kociarni w krotkodytansowym sprincie przez mieszkanie i niezle sobie radzi w zabawie w chowanego.
Uwielbia tez glaskanie (do bolu reki prawej, potem lewej, az konczy sie na rzucaniu zabawki, zeby ja czyms innym niz glaskaniem zajac :-> ), natomiast wcale nie lubi siedzenia na rekach (chyba sporo brytkow nie bardzo "noszenie" lubi ?)

Milo czytac wiesci o kici, szkoda, ze bez nowych fotek .... (moze beda w przyszlym tygodniu)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Lumi nie masz co się martwić o tłustą kuleczkę, nasza Misia ważyła tyle samo, teraz jej waga przystopowała i przybiera teraz 100g na ok 2 tygodnie :-P
Przepraszam za <offtopic>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Yamaha zobacz sobie wątek Alicji
To też jest nasza długowłosa piękność forumowa. Tylko nam Yola fotek skąpi :bicz:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Soniu : <pokłon> wielkie dzieki, umozliwilas mi odkrycie CUDNEJ dlugowlosej pieknosci !
Alicja jest super !!! (no i zgadzam sie z Toba, jak na 58 stron, to ZDECYDOWANIE ZA MALO jest zdjec :-> )!
Po przebrnieciu przez "Mode na Sukces" (z odkrytym przez przypadek macierzynstwem Alicji), dopatrzylam sie kilku cudnych fotek !

Ale nie ma co, moim pupilem zostaje BELIZE <zakochana>
Jakby nie patrzec, podobna jak nic do Missy, nawet jesli nie jest niebieska (jestem pewna ze Wy tez myslicie, ze Belize jest niebieska...... 8-) )
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

J-19 :hammer:
Missy jest coraz blizej !! <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

yamaha pisze: Missy jest coraz blizej !! <mrgreen>
radość przy oczekiwaniu na kociaka, jak u dzieci, co czekają na Święta i prezenty od Mikołaja <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Hihihihihi
:-P :-P :-P Dokladnie !!!

Missy : J-18
No i wakacje : J-6 <klaszcze>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Yamaha na osłodę oczekiwania jeszcze jedne dwie gwiazdy Ci podrzucam do zachwycania się KLIK
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Jeszcze ja nie zdążyłam się przywitać :-| Cieszę się że będziemy mieć następnego kudłacza na forum, tylko musisz obiecać że nie będziesz nam zdjęć skąpić <zły>
Missy jest śliczna !! Słodka kruszynka :-P

A co decyzji pozostanie póki co przy jednym kocie - popieram :) Jeżeli masz wątpliwości to nic na siłę :-D
Ja w styczniu też odebrałam pierwszą w życiu kotkę i bałam się że nie będę wiedziała jak się z nią obchodzic ale jest cudownie. Oczywiście zaczynam myśleć o drugim kociaku - kremaczku jakimś albo śnieżynce ale jeszcze nie teraz.

Więc wszystko przed Tobą !! <mrgreen>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Dzieki Aniu, za powitanie i za slowa zrozumienia "jednego kota" :-D
No i za komplementy dla naszej Panny (ktora taka naprawde malenka kiciunia juz nie jest, ale to nic :kotek: )
Zablokowany