Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
Moze byc dosc roznie z dostepem do forum, szczegolnie na poczatku i na koncu wizyty w Polsce, bo jezdzimy po ciotkach, babciach, rodzicach i innych "czlonkach", ktorzy niekoniecznie internet maja !
Ale jak bede u siostry, to na pewno na "odliczanie" (i nie tylko) zajrze !
I pomacham Wam lapka Czaka (buldog) a potem Missy, jak bede jechac w poblizu tych wszsytkich miast i miasteczek z ktorych czlonkowie forum pisza
Ale jak bede u siostry, to na pewno na "odliczanie" (i nie tylko) zajrze !
I pomacham Wam lapka Czaka (buldog) a potem Missy, jak bede jechac w poblizu tych wszsytkich miast i miasteczek z ktorych czlonkowie forum pisza
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
Buldożek taki malutki <?> , roszę o fotkę, a na pewno takowe zrobisz, chyba jeszcze nie miałam przyjemności oglądać takiej piękności.margita pisze:zrób zdjęcie Czaka, na pewno słodki szczeniak - to trochę popatrzymy :-)
Miłej podróży życzę, tylu ludzi będziecie odwiedzać, że czas do odbioru kociaka zleci jak nic, chociaż te ostatnie dni to rzeczywiście ciągną się i rozciągają po nieskończoność, a myśli mimo wszystko krążą tylko wokół futerka.
- yamaha
- Genius Loci
- yamaha
- Genius Loci
Ah, wlasnie mi przyszlo do glowy jedno pytanie : jak bede w Polsce, to zamowie troche karmy dla Missy (jakby nie liczyc, bedzie taniej, a przeciez i tak jade, wiec "pokorzystam"). Czy mozecie mi doradzic co poza sucha karma nabyc ? (ponoc mokrego je z dnia na dzien coraz mniej.... wiec nie bede kupowac na zapas)
Wiedzialam (u Bogusi i Wojtka na zdjeciach) jakies PASTY - co to takiego ? Kiedy to kotu podawac ? Czy mam od razu kupic ?
A witaminy jakies albo cos innego ?
Kociarze, poradzcie !
Wiedzialam (u Bogusi i Wojtka na zdjeciach) jakies PASTY - co to takiego ? Kiedy to kotu podawac ? Czy mam od razu kupic ?
A witaminy jakies albo cos innego ?
Kociarze, poradzcie !
- wb_płock
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Właśnie. Missy będzie długowłosa to się "trza" w odpowiedni sprzęt fryzjerski zaopatrzyć.
Do długiego futra są poptrzebne inne i częstsze zabiegi pielęgnacyjne. Coby się futerko nie kołtuniło i nie "dredziało" (bosh jakie słowotwórstwo
) ale to pewnie wiesz 
Ta pasta u Bogusi to tak jak napisała na zakłaczenia.
Oprócz Gimpeta jest też np. BezoPet.
Żwirek,łopatka,transporterek,miseczki...
Zamiast pasty odkłaczającej można kupić karmę, którą się dosypuje do karmy bytowej. Np. RC Fibre Responde.
Edit:literówki
Do długiego futra są poptrzebne inne i częstsze zabiegi pielęgnacyjne. Coby się futerko nie kołtuniło i nie "dredziało" (bosh jakie słowotwórstwo
Ta pasta u Bogusi to tak jak napisała na zakłaczenia.
Oprócz Gimpeta jest też np. BezoPet.
Żwirek,łopatka,transporterek,miseczki...
Zamiast pasty odkłaczającej można kupić karmę, którą się dosypuje do karmy bytowej. Np. RC Fibre Responde.
Edit:literówki
- yamaha
- Genius Loci
Zwirek tez kupie w Polsce, taki jak Pani w hodowli (Best Cat's Nature Gold), zeby sie moj maly niedzwiadek mogl "wysikac" spokojnie, "w starych smieciach" jak przyjedzie.
Kuweta przyszla wczoraj (jest duza, wydaje mi sie wygodna, ale czy ja sie znam ? w koncu to nie ja tam bede moje 4 litery wsadzac
)
Lopatka, transporter ozywiscie tez juz sa. Mamy nawet szelki i smycz
Szczotke tez kupilismy, ale ponoc nie taka jak trzeba (Pani z hodowli nam powiedziala, ze taka to tylko po wierzchu poczochramy <lol> , to nic, kupimy inna).
Zabawki i drapak tez sa (chociaz jak patrze na Wasze drapaki, to cos czuje ze szybko nasz bedziemy zmieniac).
Miseczek do jedzenia/picia jeszcze nie mamy, bo sie nie mozemy zdecydowac.... (mnie sie podobaja Alessi, ale malo praktyczne, bo zamykane..... a jako ze drogie, to nie wiem czy kupie). Jakby co, na poczatku w naszych krysztalowych bedzie jadla <lol>
Nozyczki do pazurow
O tym nie myslalam....
Co do pasty : no to chyba i ja zamowie, moze Missy polubi. A jakby co, to sa i karmy specjalne dla dlugowlosych kotow, moze pozniej sprobuje...
Kuweta przyszla wczoraj (jest duza, wydaje mi sie wygodna, ale czy ja sie znam ? w koncu to nie ja tam bede moje 4 litery wsadzac
Lopatka, transporter ozywiscie tez juz sa. Mamy nawet szelki i smycz
Szczotke tez kupilismy, ale ponoc nie taka jak trzeba (Pani z hodowli nam powiedziala, ze taka to tylko po wierzchu poczochramy <lol> , to nic, kupimy inna).
Zabawki i drapak tez sa (chociaz jak patrze na Wasze drapaki, to cos czuje ze szybko nasz bedziemy zmieniac).
Miseczek do jedzenia/picia jeszcze nie mamy, bo sie nie mozemy zdecydowac.... (mnie sie podobaja Alessi, ale malo praktyczne, bo zamykane..... a jako ze drogie, to nie wiem czy kupie). Jakby co, na poczatku w naszych krysztalowych bedzie jadla <lol>
Nozyczki do pazurow
Co do pasty : no to chyba i ja zamowie, moze Missy polubi. A jakby co, to sa i karmy specjalne dla dlugowlosych kotow, moze pozniej sprobuje...