Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
- margita
- Agilisowy Rezydent
daj znać czy ustawienie w innym miejscu podziałało <mrgreen>Miss_Monroe pisze:ok, dziękuję za radę <pokłon> ono jest dość twarde także zastanawiam się nad kupnem miękkiego w jakiś bajecznych kolorach <lol> ze strony LOOLU <zakochana>Sonia pisze:Spróbuj je poprzestawiać w inne miejsca. Może trafisz akurat na takie miejsce, gdzie legowisko będzie akceptowane :-)
ja też mam ochotę na legowisko Reni tylko boję się że Bronek nie będzie z niego korzystać
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziękuję Danusiu, kochana jesteśDanusia pisze:Ale słodziak na podusi no bardziej dwa słodziaki <lol>
misiaczek kochany <serce>
i lada dzień będzie miał chłopczyk drapak <klaszcze>
Lenka jaki masz ładny avatarek <lol>
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziś (ponieważ nie bylam w pracy) cały dzień prawie co dwie godziny przestawialam posłanie dla niego (oczywiście i tak spał w umywalce) Przyszedł kurier z zooplusa z puszkami Cosmy itp. postawiłam karton w pokoju, żeby ułożyć puszki w kuchni (Bentley ma własne dwie półki <gwiżdże> ), wróciłam do pokoju a Bentley śpi w kartonie <shock> (tak przez pół dnia) ... koci kloszard...margita pisze:daj znać czy ustawienie w innym miejscu podziałało <mrgreen>Miss_Monroe pisze:ok, dziękuję za radę <pokłon> ono jest dość twarde także zastanawiam się nad kupnem miękkiego w jakiś bajecznych kolorach <lol> ze strony LOOLU <zakochana>Sonia pisze:Spróbuj je poprzestawiać w inne miejsca. Może trafisz akurat na takie miejsce, gdzie legowisko będzie akceptowane :-)
ja też mam ochotę na legowisko Reni tylko boję się że Bronek nie będzie z niego korzystaćmam takie stare i nawet już nie chce mi się go nie odkurzać <lol> 3 lata go omija ...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka spoko <lol>
oba moje kociszony najbardziej kochają pudła i kartony oficjalnie pałace
A ponieważ pancia ma świra ,więc nabyłam szeroką kolorową taśmę i każdy ma swój inny w innym kolorze pałac z innymi wejściami , w przedpokoju na takiej drewnianej skrzyni pałac Kali stoi i jak Oktawia ( sunia) za bardzo molestuje Kalę to w tym pałacu się chowa i tylko daje z liścia Oktawi w nos , obserwacja zachowań futrzaków jest czasami powalająca <lol>
<serce>
oba moje kociszony najbardziej kochają pudła i kartony oficjalnie pałace
A ponieważ pancia ma świra ,więc nabyłam szeroką kolorową taśmę i każdy ma swój inny w innym kolorze pałac z innymi wejściami , w przedpokoju na takiej drewnianej skrzyni pałac Kali stoi i jak Oktawia ( sunia) za bardzo molestuje Kalę to w tym pałacu się chowa i tylko daje z liścia Oktawi w nos , obserwacja zachowań futrzaków jest czasami powalająca <lol>
- Agnieszka7714