Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Spróbuj je poprzestawiać w inne miejsca. Może trafisz akurat na takie miejsce, gdzie legowisko będzie akceptowane :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Sonia pisze:Spróbuj je poprzestawiać w inne miejsca. Może trafisz akurat na takie miejsce, gdzie legowisko będzie akceptowane :-)
ok, dziękuję za radę <pokłon> ono jest dość twarde także zastanawiam się nad kupnem miękkiego w jakiś bajecznych kolorach <lol> ze strony LOOLU <zakochana>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Miss_Monroe pisze:
Sonia pisze:Spróbuj je poprzestawiać w inne miejsca. Może trafisz akurat na takie miejsce, gdzie legowisko będzie akceptowane :-)
ok, dziękuję za radę <pokłon> ono jest dość twarde także zastanawiam się nad kupnem miękkiego w jakiś bajecznych kolorach <lol> ze strony LOOLU <zakochana>
daj znać czy ustawienie w innym miejscu podziałało <mrgreen>
ja też mam ochotę na legowisko Reni tylko boję się że Bronek nie będzie z niego korzystać :-x mam takie stare i nawet już nie chce mi się go nie odkurzać <lol> 3 lata go omija ...
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Ale słodziak na podusi no bardziej dwa słodziaki <lol>

misiaczek kochany <serce>

i lada dzień będzie miał chłopczyk drapak <klaszcze>

Lenka jaki masz ładny avatarek <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Danusia pisze:Ale słodziak na podusi no bardziej dwa słodziaki <lol>

misiaczek kochany <serce>

i lada dzień będzie miał chłopczyk drapak <klaszcze>

Lenka jaki masz ładny avatarek <lol>
Dziękuję Danusiu, kochana jesteś :kwiatek: Oficjalnie jeszcze raz chciałabym podziękować za pokłady cierpliwości i poświęcenie czasu przy doradzaniu w drapaku <lol> Jutro pewnie będzie u mnie <klaszcze> ! Szczerze.. to się już nie mogę doczekać <tańczy>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

margita pisze:
Miss_Monroe pisze:
daj znać czy ustawienie w innym miejscu podziałało <mrgreen>
ja też mam ochotę na legowisko Reni tylko boję się że Bronek nie będzie z niego korzystać :-x mam takie stare i nawet już nie chce mi się go nie odkurzać <lol> 3 lata go omija ...
Dziś (ponieważ nie bylam w pracy) cały dzień prawie co dwie godziny przestawialam posłanie dla niego (oczywiście i tak spał w umywalce) Przyszedł kurier z zooplusa z puszkami Cosmy itp. postawiłam karton w pokoju, żeby ułożyć puszki w kuchni (Bentley ma własne dwie półki <gwiżdże> ), wróciłam do pokoju a Bentley śpi w kartonie <shock> (tak przez pół dnia) ... koci kloszard... :-|
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

no i weź tu dogódź kociastemu <shock> czyli zamiast naszych posłanek, to chyba kartony porozstawiamy <lol>
Awatar użytkownika
wb_płock

Post autor: wb_płock »

my mamy dwa Reniowe legowiska i do niedawna lubiane było tylko jedno. z drugim zaczęliśmy kombinować aż zyskało uznanie odkąd leży przy drzwiach balkonowych-widocznie fajne z niego widoki :)

Także kochana, nie poddawaj się :) a dla Bentleya :kotek:

B.
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Lenka spoko <lol>

oba moje kociszony najbardziej kochają pudła i kartony oficjalnie pałace :ok:

A ponieważ pancia ma świra ,więc nabyłam szeroką kolorową taśmę i każdy ma swój inny w innym kolorze pałac z innymi wejściami , w przedpokoju na takiej drewnianej skrzyni pałac Kali stoi i jak Oktawia ( sunia) za bardzo molestuje Kalę to w tym pałacu się chowa i tylko daje z liścia Oktawi w nos , obserwacja zachowań futrzaków jest czasami powalająca <lol>

:hug: :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Włóż posłanko do kartonu <lol> . Życzę cierpliwości.
Zablokowany