Nie da się nie zakochać w Belli, cudna panienka
Bella & Carlos
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dzięki Dziewczyny za wszystkie miłe słowa pod adresem B&C :-)
A jak się myją nawzajem - calutkie 8-) <lol>
Belci głowa faktycznie urosła, ale waga jej spadła z 6,2 do 5,8. Teraz według mnie wygląda dużo lepiej, bo w pewnym momencie to jej się już za bardzo boczki zaokrągliły, ale miała wtedy niesamowity apetyt (musiałam miski z suchym chować
) Carlosek też nieco zrzucił - waży teraz 7,1, ale z niego to się taki żywy i zabawowy kocur zrobił, że szok. W ciągu dnia i wieczorem bardzo często mnie z Bellą zaczepiają, żeby się bawić. Są w każdej chwili gotowe do zabawy :-)
Joasiu, one generalnie są niesamowicie zgodne. Nawet jak na siebie zapolują, to jedno się pilnuje, żeby czasem drugiemu krzywdy nie zrobić. Kochane są bardzo <serce>Joanna P. pisze:No i bardzo podobają mi się zdjęcia jak kocurki zgodnie patrzą przez okno, są idealnie zsynchronizowani
A jak się myją nawzajem - calutkie 8-) <lol>
Byłam bardzo ciekawa, czy pośladki Belluchny tylko mi serduszko przypominają, ale jednak nie <lol>manita pisze:Pośladki Belci jak serduszko <lol> .
Piękne te twoje bliźniaki, Carlos duży facet a Belcia jaką głowę dostała.
Belci głowa faktycznie urosła, ale waga jej spadła z 6,2 do 5,8. Teraz według mnie wygląda dużo lepiej, bo w pewnym momencie to jej się już za bardzo boczki zaokrągliły, ale miała wtedy niesamowity apetyt (musiałam miski z suchym chować
Tak Aniu, dla Was <lol> z gorącymi pozdrowieniami od mojej dziewczynkiAnia_83 pisze:I nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie że kształt dupki Belli wygląda jak serce?? <rotfl> Rozumiem że to takie dla nas serducho? <lol>
No właśnie Gosiu, widzę, że furorę robią <lol>Gosia i Ira pisze:pośladki wymiatają <mrgreen>
- Agnieszka7714
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy :-)
Jeszcze kilka fotek z wczoraj
Najpierw Bella polowała na balkonie na muchy
A później oba leniuchy chłodziły się na podłodze w kuchni - tu Carlos
A tu Bella, która wachlowała zamaszyście ogonem
Carlos nie mógł pojąć, co ta jego siostra wyprawia <strach>
Przecież on, prawdziwy kocurro, nigdy się tak nie kładzie. O pośladkach w kształcie serca, nie wspominając

Jeszcze kilka fotek z wczoraj
Najpierw Bella polowała na balkonie na muchy
A później oba leniuchy chłodziły się na podłodze w kuchni - tu Carlos
A tu Bella, która wachlowała zamaszyście ogonem
Carlos nie mógł pojąć, co ta jego siostra wyprawia <strach>
Przecież on, prawdziwy kocurro, nigdy się tak nie kładzie. O pośladkach w kształcie serca, nie wspominając
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Izabela AD