Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Duuuża porcja głasków dla dzielnej Lumi :kotek:
Dobrze, że już stres macie za sobą :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

dziękuje Wam bardzo za wszystkei ciepłe słowa :-) pospieszyłam się z tym zachwalaniem, bo moja mała następnego dnia rozerwała jeden szew <zły> byliśmy na kontroli, wet powiedział, że tak na prawdę nic się nie stało i że drugi szew się dobrze trzyma, więc jeśli tak pozostanie do poniedziałku, wszystko będzie dobrze

ten czort mały chce być wszędzie <diabeł> nie sposób jej pilnować 24h/dobe <suchy> ale myśle pozytywnie, damy rade przez te kilka dni :-)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dobrze, że już po, a ADHD jest zawsze objawem zdrowia i dobrego samopoczucia :-)

Głaski dla dzielnej Lumi :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ojejku, jaki ma piękny brzuszek,śliczności :kotek:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Lumi pisze:dziękuje Wam bardzo za wszystkei ciepłe słowa :-) pospieszyłam się z tym zachwalaniem, bo moja mała następnego dnia rozerwała jeden szew <zły> byliśmy na kontroli, wet powiedział, że tak na prawdę nic się nie stało i że drugi szew się dobrze trzyma, więc jeśli tak pozostanie do poniedziałku, wszystko będzie dobrze

ten czort mały chce być wszędzie <diabeł> nie sposób jej pilnować 24h/dobe <suchy> ale myśle pozytywnie, damy rade przez te kilka dni :-)

i jak tam brzusio u małego czorcika <?> <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Śliczności,ta twoja Lumi.Śliczny brzuszek wygojony? :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Lumi to już pewnie nawet nie pamięta, że "coś" było majstrowane przy jej brzuszku <ok> . Teraz przynajmniej ma chłodniej w tych okolicach <lol>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Jaki brzusio goły... Łapcia wyciachana... A Lumi ma minę jakby się tym nic a nic nie przejmowała :kotek: Zdrówka kotku Ci ciocia życzy :kwiatek:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

brzuszek cały i zdrowy, tylko dalej łysy <mrgreen> wczoraj byliśmy na ściągnięciu szwów i pomiomo tego, że ten jeden szew sobie rozerwała, wszystko ładnie się zagoiło :-) dzisiaj oddam jej drapak :-> bo przez cały ten tydzień stał zamknięty w małej sypialni, a ona ciągle siadała pod drzwiami a na pyszczku malowało się coś w stylu ''no proszę, oddajcie mi mój plac zabaw'' ;-))

i aż się boje pomyśleć, co będzie jak wróci na swoje miejsce <diabeł>

moje małe oczekuje, że każda wolna chwila będzie poświęcona jej :-D więc tak wygląda laptop, kiedy chce uściąść i przez chwile coś poczytać <roll> wszystko widze i wszystko moge napisać <mrgreen>

Obrazek

a tak się dzieje, kiedy postawie na stole kubek z herbatą i nie ważne, czy siedze przy tym stole, czy odejde, mój kot uwielbia ziołowe herbatki <lol>

Obrazek

a jak już nie ma nic do wypicia, czy jednak pańcia wygoni z laptopa, to położy się obok i mi towarzyszy ;-))

Obrazek

na pierwszym zdjęciu widać łysą łapke, zdjęcie zrobione tydzień po zabiegu, tak się zastanawiam, ile tygodni minie, zanim futerko odrośnie? :-) a w ogóle ten busio pokryty meszkiem, to nic tylko go całować <zakochana>

i chciałabym Wam e-cioteczki podziękować :-) nie każdy z otoczenia rozumie tę fascynacje, a tutaj zawsze i o wszystkim można napisać, więc dzięki Wam za to :kwiatek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

cudnie słodka <zakochana> futerko wydaje mi się, że nie ma reguły z "odrastaniem" to sprawa indywidualna ;-))
Zablokowany