Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Bentley oczekuje na przepiękne posłanie od Reni z Loolu <tańczy> Renia powinna dostać order za cierpliwość <lol> bo dostałam dosłownie oczopląsu podczas wyboru koloru posłania a w dodatku są tak piękne... że chyba z czasem pomyślę, czy nie trzeba kupić do drugiego pokoju <lol> Niesamowicie pomocna, chyba z 5 razy zmieniałam zdanie co do koloru, materiału <shock>. Jak dostanę przesyłkę to Bentley obiecał się pochwalić <klaszcze>
... wracam do wyginania zawiasów w drzwiach <gwiżdże> (dla mojego męża musi być realny powód, żeby "coś" kupić a jak drzwi same będą się zamykać... <diabeł> )
... wracam do wyginania zawiasów w drzwiach <gwiżdże> (dla mojego męża musi być realny powód, żeby "coś" kupić a jak drzwi same będą się zamykać... <diabeł> )
- Miss_Monroe
- Moderator
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- Miss_Monroe
- Moderator
Tzn. ja do niej dopłaciłam, są jej zdjęcia na fb i na forum z wyrobami Renii. Napisałam wiadomość na priv, dostałam zniżkę na posłanie i do tego poprosiłam o poduszeczkę z wyszytym imieniem Bentley <klaszcze>asiak pisze:Ja niestety nie dostałam poduszeczkiMiss_Monroe pisze:ja je też zamówiłam przez allegro, ze zniżką forumową, poduszeczką z wyszytym imieniem Bentley <zakochana> i własną modyfikacją koloru i materiału <ok>asiak pisze:Ja też mam posłanko od Reni,kupowałam na Allegro.Jest prześliczne
- Miss_Monroe
- Moderator