Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bentley oczekuje na przepiękne posłanie od Reni z Loolu <tańczy> Renia powinna dostać order za cierpliwość <lol> bo dostałam dosłownie oczopląsu podczas wyboru koloru posłania a w dodatku są tak piękne... że chyba z czasem pomyślę, czy nie trzeba kupić do drugiego pokoju <lol> Niesamowicie pomocna, chyba z 5 razy zmieniałam zdanie co do koloru, materiału <shock>. Jak dostanę przesyłkę to Bentley obiecał się pochwalić <klaszcze>

... wracam do wyginania zawiasów w drzwiach <gwiżdże> (dla mojego męża musi być realny powód, żeby "coś" kupić a jak drzwi same będą się zamykać... <diabeł> )
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ja też mam posłanko od Reni,kupowałam na Allegro.Jest prześliczne :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiak pisze:Ja też mam posłanko od Reni,kupowałam na Allegro.Jest prześliczne :)
ja je też zamówiłam przez allegro, ze zniżką forumową, poduszeczką z wyszytym imieniem Bentley <zakochana> i własną modyfikacją koloru i materiału <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

rozpieszczasz kocurka, oj rozpieszczasz ;-)) <mrgreen> a legowiska Reni są piękne, to fakt :-)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Gratuluje posłanka :) Czekamy na zdjęcia <klaszcze> Kicio na bank będzie zadowolony
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Miss_Monroe pisze:
asiak pisze:Ja też mam posłanko od Reni,kupowałam na Allegro.Jest prześliczne :)
ja je też zamówiłam przez allegro, ze zniżką forumową, poduszeczką z wyszytym imieniem Bentley <zakochana> i własną modyfikacją koloru i materiału <ok>
Ja niestety nie dostałam poduszeczki ;-(
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

asiak pisze:
Miss_Monroe pisze:
Ja niestety nie dostałam poduszeczki ;-(
Tzn. ja do niej dopłaciłam, są jej zdjęcia na fb i na forum z wyrobami Renii. Napisałam wiadomość na priv, dostałam zniżkę na posłanie i do tego poprosiłam o poduszeczkę z wyszytym imieniem Bentley <klaszcze>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Posłanko bez poduszeczki też jest super.A poza tym będę miała dwa kotki a mam jedno posłanko.Więc będzie okazja domówić posłanko i poduszeczki :ok:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

no to super <tańczy> od razu poproś o wyszyte imiona maluchów ;-)) a kiedy odbierasz i... jakiego <lol> ?
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Czekam na najukochańsze malutkie słoneczka rosyjskie,które na razie kurują się po przeziębieniu.Ale już jest dobrze i coraz bliżej do odbioru <klaszcze>
Zablokowany