Mossy z TYCAT PL, w domu zwana Luną - liliowa brytyjka :))

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Piekny ogród z pięknym psem. A dziewczynki nie mogły pobawić się razem? Czy raczej nie akceptują się za bardzo?
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

śliczna psina :pies: Luna za szybą, chwyta za <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Powoli staram się moje dwie kochane istoty przyzwyczajać do siebie ale to nie tak szybko bo widuja się nie tak często jakbym chciała.
Ogólnie rzecz biorąc na dworze wspólna zabawa to póki co nie ma szans bo Lunie oczywiście też wzięłam na spacerek - a co.. tyle że była tak przerażona tak wielką przestrzenią i odgłosami że w sumie próbowała tylko uciekać w krzaki :-(

W domu natomiast jest coraz lepiej. Co najważniejsze i Lunia i Gabi są bardzo siebie ciekawe. Początkowo Gabi chodziła cały czas na smyczy ale ostatnim razem była puszczona. Lunia ma swój azyl gdzie może pójść jak nie chce być w pobliżu psa bo pies tam nigdy nie wchodzi ale i tak jest to tak ciekawski kociak że i tak cały czas była blisko psa ale w bezpiecznej odległosci.
Gabi jest psem który kocha wszystko więc najgorsze jest to że ona biegnie do Lunki cała szczęśliwa a Lunia ucieka, by za 10 sec wrócić.

A najbardziej się usmiałam jak Gabi spała na swoim posłaniu a mój ciekawski kot dwa razy przyszedł do jej posłania i wąchała, wąchała i wąchała - co to za stwór? <rotfl> Do czasu aż Gabi sie nie obudziła zdziwiona <lol>

Lunia widać że bardzo by chciała z pieskiem posiedzieć ale jeszcze jest ostozna - w końcu to duzy pies ktory płacze nieszczęśliwie jak widzi kotka pod stołem i nie może sie do niego dostać. Gdyby była troche delikatniejsza to poszłoby szybciej :-P
kotku

Post autor: kotku »

No te smutne oczki w oknie Lunki mówią, że faktycznie nie może się już doczekać zabaw ze swoją Pańcią i może z Gabi ;-)) Śliczne masz zwierzątka oba.
Trzymam kciuki żeby się szybko dogadały. Przepraszam za moje zaległości, ale już już wszystko nadrabiam ;-)) :kotek:
Bożena

Post autor: Bożena »

Obie są piękne ,ale Lunia wygląda na opuszczoną :kotek: :kotek: :kotek: :pies: :pies: :pies:
Awatar użytkownika
Ania_83

Ale ona nie była opuszczona ;-( Ale piesio też tęskni i chciałam się z nim chwile pobawić, a że Lunia spacerem była średnio zadowolona to puszczenie obu zwierząt razem to byłaby tragedia :)
Chyba muszę dodać zdjęcia ze spacerku Luniaka co by nie było że już jej nie kocham <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

dodawaj, dodawaj zdjęcia Aniu <klaszcze> !
Awatar użytkownika
Ania_83

No to dodajemy. Luncia na pierwszym spacerku. Generalnie średnio jej się podobało, bo biedactwo moje było dość mocno przestraszone

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-kmTa ... 63.JPG[img][/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-urm- ... 64.JPG[img][/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NlaT ... 78.JPG[img][/img]
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

piękne zdjęcia, piękny ogród, piękna zieleń, piękny piesio i przepiękna Lunka ...
takie zdjęcia to miód na serce ... <mrgreen>
Ale tam pewnie wypoczywacie ... :-)
Awatar użytkownika
Joasia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Joasia »

Piękna. :roza:
Po prostu piękna.
Zablokowany