Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Zobaczymy jak to bedzie w ten week-end, potem jakos w sierpniu, przed urlopem, moze tesciowie na 3 dni przyjada do nas z kicia, zobaczyc jak sie sprawy maja i czy pod koniec sierpnia Missy zechce kolezanka na swoim terenie zaakceptowac !
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Jedno wiem na pewno : szczotki swojej to Missy bronic NIE BEDZIE <lol>
Moze sobie ja nawet Choupette na dobre wziac. I zachowac. <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

no to Ci się szykuje weekend pełen wrażeń ... <lol>
już czekam na relację ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Jak kocica jedzie w gości to wizyta u "fryzjera" obowiązkowa! ;-)) :-) Tak nie może być, żeby się przed wyjściem z domu nie uczesać?! ;-)) :-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Najbardziej stresujące dla nas i naszych zwierzątek , zapoznanie z nowymi zwierzątkami
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Yamaha, święty kot birmański ma podobny charakter do ragdolli. Nawet powiedziałabym, że jest jeszcze bardziej uległy i kochany niż raguś. Myślę, że jeżeli kotka zachowaniem nie odbiega od standardu rasy to nie musisz się niczym martwić. Te koty są bardzo kontaktowe i przyjaźnie nastawione do innych zwierząt. Oczywiście zawsze może być troszkę inaczej ;-)) ale oczywiście trzymam kciuki. Ja wprowadziłabym Twoją kotkę w transporterze i dopóki nie obwąchają się przez krateczki i nie przyzwyczają do swojej obecności nie puszczałabym jej na pokój.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

margita pisze:no to Ci się szykuje weekend pełen wrażeń ... <lol>
już czekam na relację ... <mrgreen>
Sprobuje nawet :foto: pstryknac, jesli sie da, oczywiscie :ok:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

kosanna pisze:Jak kocica jedzie w gości to wizyta u "fryzjera" obowiązkowa! ;-)) :-) Tak nie może być, żeby się przed wyjściem z domu nie uczesać?! ;-)) :-)
Masz chwilke dzis wieczorem, zeby wskoczyc mi kicie wyczesac ? <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Agnieszka7714 pisze:Yamaha, święty kot birmański ma podobny charakter do ragdolli. Nawet powiedziałabym, że jest jeszcze bardziej uległy i kochany niż raguś. Myślę, że jeżeli kotka zachowaniem nie odbiega od standardu rasy to nie musisz się niczym martwić. Te koty są bardzo kontaktowe i przyjaźnie nastawione do innych zwierząt. Oczywiście zawsze może być troszkę inaczej ;-)) ale oczywiście trzymam kciuki. Ja wprowadziłabym Twoją kotkę w transporterze i dopóki nie obwąchają się przez krateczki i nie przyzwyczają do swojej obecności nie puszczałabym jej na pokój.
:ok: Dzieki !
Rzeczywiscie Choupette jest kicia bardzo towarzyska (na moze poza wroblami i jaszczurkami, na ktore poluje calkiem skutecznie), mam nadzieje, ze dziewczyny sie "zakumpluja" ! <ok>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

No to powodzenia w weekend i trzymam kciuki za pozytywne i expresowe dogadanie <mrgreen>
Zablokowany