Lumi :)
-
kotku
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Agnieszko <lol> dziewczynka musiała się bardzo stęsknić za ukochaną Pańcią. Myślę, że lada nocLumi pisze:w ogóle to mam problem z małą, kochany urwis nie pozwala mi spać <hm>minute po tym jak trafie do łóżka, Lumi przybiega z wędka/słomką/myszką za mną i zaczyna to coś co wzieła ze sobą, namiętnie na mnie tarmosić, jeśli nie reaguje, zeskakuje z łóżka i krzyczy w niebogłosy <diabeł> . Nie wiem co się dzieje, tak jest od kiedy wróciłam z Polski (3-a noc) bawie się z nią chyba przez godzine przed pójściem spać, ale to nic nie daje. Wariuje tak przez pół godzny, a po 3 godzinach, czyli ok 5 rano, wraca i sytuacja się znów powtarza. Chodze nieprzytomna. TŻ mi powiedział, jak był z nią w domu sam, to tak się nie zachowywała... a ja bym chciała się w końcu wyspać <suchy>
Wygłaszcz ode mnie swoją pannę
- margita
- Agilisowy Rezydent
Lumi przepiękna jak zwykle .... ja ją rozumiem ... <mrgreen> stęskniła się za Pańcią i sprawdza czy nie zniknęłaś jej czasem nad ranem ... :-P
dasz radę .... <lol> niedługo się pewnie wszystko ustabilizuje ... <mrgreen>
A lilaczek i piesio - super para ... <zakochana>
fajnie mieć zwierzaki ... <mrgreen> ale odkrycie co ... ? <mrgreen>
dasz radę .... <lol> niedługo się pewnie wszystko ustabilizuje ... <mrgreen>
A lilaczek i piesio - super para ... <zakochana>
fajnie mieć zwierzaki ... <mrgreen> ale odkrycie co ... ? <mrgreen>
- Agnes
o tak, brzusio już ładnie zarasta, ale tak dziwnie, bo takim kocięcym meszkiem <lol>asiunia0312 pisze:Widzę, że Lumi prawie całe futerko już odrosło na brzusiu, niedługo już nie będzie śladu.
powiedziałabym, taki nasz odruch macierzyńskidora pisze: Skądś to znam <lol> dziwne, że nocne lub wczesnoporanne odgłosy tylko mnie budzą i tylko ja na nie reaguję
rozumiem, że Luna częściej śpi na MałyszaAnia_83 pisze:Ale boskie zdjęcia. Pozy bezbłędne. Strasznie słodki widok. Szkoda że ja takie widoki mam bardzo rzadko![]()
przeczytałam wczoraj Wasz wątek :-) i tak źle i tak nie dobrzekotku pisze:Hehehe. Ty się ciesz kobieto! Ja bym wolała żeby Tosiek swojego focha na moją nieobecność okazywał w ten sposób a nie atakował i gryzł po nogach <lol>
Zdjęcia rozkoszne <zakochana> Lumi jest wspaniała, a że z charakterem to się trzeba cieszyć. O.
przyznam szczerze, że już dziś było lepiej, może to zasługa mojego wczorajszego rewanżu? <lol> mała wygłaskanaAgnieszkaP pisze:
Agnieszko <lol> dziewczynka musiała się bardzo stęsknić za ukochaną Pańcią. Myślę, że lada nocwszystko wróci do normy.
Wygłaszcz ode mnie swoją pannę
fajnie <mrgreen> kiedyś mi znajomi powiedzieli ''Ty Aga, to chyba w zoo byś mogła mieszkać, co? <lol> '' Mogłabym <mrgreen>margita pisze: fajnie mieć zwierzaki ... <mrgreen> ale odkrycie co ... ? <mrgreen>
głaski dla Waszych futerek
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator