Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- asiunia0312
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj widać że już z Pańcią lepiej bo i Tosiek na nowo się rozgadał i nam tu świetne relacje przedstawia ... <lol>
Tosiek jesteś świetnym towarzyszem .... i pomocny i kreatywny i taki sprytny - no po prostu koci ideał .... głaski dla Ciebie i dbaj o Pańcię .... <mrgreen>
wszystkie e-ciotki bardzo Cię tu lubią ...
Tosiek jesteś świetnym towarzyszem .... i pomocny i kreatywny i taki sprytny - no po prostu koci ideał .... głaski dla Ciebie i dbaj o Pańcię .... <mrgreen>
wszystkie e-ciotki bardzo Cię tu lubią ...
- kosanna
Tak sobie właśnie pomyślałam (jak zobaczyłam Tośka na półmisku), czy w jakieś kulturze jadają koty? Bo jeśli tak to wystarczy tylko przyprawić, udekorować jabłkami i danie gotowe! Sorry za mój czarny humor (od czasu do czasu mi się włącza) <diabeł> <mrgreen>
Ostatnio oglądałam program kulinarny z Pascalem, któremu zaserwowano psa na półmisku. Odmówił grzecznie degustacji, mówiąc, że on się z psami przyjaźni... Nie wiem, czy ja bym była w stanie w ogóle wysiedzieć w takiej restauracji nawet w celach poznawczych, ale tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono... <hm>
Głaski dla Tośka!
"Najsmaczniejszego" kota na świecie!
:-)
Ostatnio oglądałam program kulinarny z Pascalem, któremu zaserwowano psa na półmisku. Odmówił grzecznie degustacji, mówiąc, że on się z psami przyjaźni... Nie wiem, czy ja bym była w stanie w ogóle wysiedzieć w takiej restauracji nawet w celach poznawczych, ale tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono... <hm>
Głaski dla Tośka!