Julek i Zuza

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

yohjia pisze:
kosanna pisze:Na takie fotki to się od razu gęba śmieje od ucha do ucha! :-D
No ba! Gęba się śmieje a patrzały same nie chcą zmienić kierunku patrzenia jak widzą takie futrzaste cóś migdalące się <lol>
ja też tak chce .... :-P
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Cierpliwości trochę :hammer: ;-)) Nie od razu Rzym zbudowano. Oj co u mnie się działo przez pierwsze dni <lol> Dobrze będzie, daj tylko futerkom troszkę czasu, jak jesteś w domu to nie separuj ich, tylko w razie konieczności ingeruj w ich relacje - mały kociszon nie powinien dać sobie zrobić krzywdy. Ja wiem, ze tak łatwo się pisze rady - przecież jeszcze kilka miesięcy temu byłam na Twoim miejscu i pamietam jak trudno było uwierzyć w tego typu słowa .. <lol> No a teraz jak jest widać na zdjęciach :kotek: :kotek:
Głaszcz raz jedno, raz drugie, żeby wymieszać zapachy, no i nie zapominaj o Bronusiu-on nie może czuć się zaniedbany. Powodzenia w zaprzyjaźnianiu kociszonów :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Jakie one oba są cudne <zakochana> a jakie buziaczki sobie dają <zakochana>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

ufff...zdążyłam...jeszcze kilka dni temu pamiętałam, że w piątek mam o TYM pamiętać...miałam nawet wybrać się do sklepu, żeby coś kupić. I tak mijał dzień za dniem, dziś wchodzę na forum i...olśnienie - przecież miałam o TYM pamiętać! No nic, do sklepu wybiorę się jutro, dziś będą musiały wystarczyć całusy i mizianki <lol> Otóż Papruch mój mały kochany, moja Paprunia, która przecież nie tak dawno temu dopiero co zawitała do naszego domu - skończyła dziś roczek :tort:

Panna nie miała łatwo...Najpierw wszyscy stukali się w czoło jak pańcia oznajmiła, że będzie drugi kot, później jak zobaczyli zdjęcie to...śmiech na sali ;-)) "są przecież ładniejsze koty", "...i to jest niby brytyjczyk?", później na dokładkę pańcia zła niedobra zmiast pierworodnego imienia Zuza zaczęła ją nazywać Papruchem, Paprunią, Papreństwem 8-) A dziś? Wszyscy znajomi są w niej zakochani <zakochana> no bo jak nie kochać kota, który garnie do wszystkich, od razu wywala brzuch do miziania, traktorzy na całego, no i jest taki śmieszny z wygladu ;-)) <lol>

Moje ty Papreństwo kochane - zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka :piwo: No i jeszcze może więcej spokoju ze strony braciszka, żeby w końcu zrozumiał, że skoro on ma adhd to wcale nie znaczy że i wszystkie pozostałe koty to mają <lol>

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Wszystkiego najlepszego urodzinowo!
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- 100 lat Papruszko :kiss:
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Wszystkiego najlepszego :tort: zdrówka przede wszystkim :-) miziaki za uszkiem posyłam :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

I ode mnie sto lat, zdrówka i mizianki po brzusiu marmurkowym :kotek: :tort: :party:
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

:tort:
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

i ja składam najlepsze, troszkę spóźnione życzonka .... :tort: :tort: :tort:
Papruńcia przekochana i prześliczna ....
jak czytam Twoje opisy i o dokoceniu i o wyborze nowej kici ... to aż mi się lżej na serduchu robi ... <mrgreen>
troszkę podobne te nasze historie ... <mrgreen>
głaski dla obu futerek :kotek:

i dzięki za słowa otuchy w sprawie dokocenia ... <mrgreen>
Zablokowany