Grace Britabby*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Wiem, że poruszone, ale słodkie.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Grace lubi zimny łokieć...
Lubi też zwisać
Obrazek

Obrazek

To by było na tyle :-D
kotku

Post autor: kotku »

Grace Ty mały śmiechulcu! <zakochana> No pierwsze zdjęcie małego wrzaskuna jest boskie! Ale zimny łokieć też wymiata.. i zwis też.. no ech. Nie mogę się zdecydować, które zdjęcie podoba mi się najbardziej! :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jakie piękne brysiowe pućki rosną dziewczynce. Słodki niedźwiadek z niej <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Pierwsza minka wymiata - przesłodki brysiowy pycholek <zakochana>

Zwisy i zimny łokieć też super :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

piękna jest :kotek: tak sobie przez chwile Was wyobraziłam, w bryce cabrio, z wiatrem we włosach i z takim rudym futrzanym łokietkiem za oknem <lol> :kotek:
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Dziekujemy za miłe slowa <pokłon>
Pani Vet (inna niż poprzednio) też powiedziała, że Grace jest śliczna. Ale potem pobierała krew ;-(
Ze strachu przed mało nie zwymiotowałam a po mało się nie popłakałam. Grace jest zdrowa. Ale co mnie to całe badanie zdrowia kosztowało! U weta Grace była na mnie obrażona, ale teraz już przyszła na mizianko, maleństwo moje <serce> Za tydzień sterylizacja, o ile coś nie wyskoczy (oby nie). Boję się!
Poza tym Pani Vet powiedziała, że jednak miesko nie do końca (zupełnie co innego mówiła poprzednia Pani Vet). Znowu będziemy kombinować i znowu pan portier będzie Grace wyzywać od krokodyli ;-))
Trzeba jednak przyznać, że jak Grace dziś była glodna po calym dniu to jadła karmę (mokrą ale pełnowartościową, a nie filecika) aż jej się uszy trzęsły. Może uda mi się ją przyzwyczaić do dobrej karmy :-|
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

wierzę że się boisz ... ja też wszystkie takie zabiegi przeżywam i wolałabym na ten czas zasnąć i obudzić się jak już będzie po ... ale niestety ... tak dobrze nie ma ... :-(
Grace jest śliczna ... zdrówka dla niej i dużo głasków ... :kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

:-) najważniejsze, że zdrowa jest koteńka :ok: :kotek:

Już teraz trzymam kciuki za sterylizację i jak najmniejszy stres dla Ciebie i Grace - będzie dobrze <ok>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Na pewno sterylizacja pójdzie sprawnie i zanim się obejrzysz będzie już po <ok> !
kotku

Post autor: kotku »

My też meldujemy się z kciukami! Cieszę się, że Grace jest zdrowa. A już niedługo będzie po wszystkim. :kotek: :hug:
Zablokowany