Maga, polecisz mi kogoś w Krk?maga pisze:Do weta z maluchem trza by iśc
Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
Morusek jest bikolorkiem. Jest biały i ma kilka czarnych łatek. W końcu mamy w domu amatora Reniowych posłanek:
Jesteśmy w stanie podrzucić kotka gdzieś w okolicach Małopolski czy Śląska.
Może jednak ktoś chciałby go przygarnąć? Szukamy nadal, mimo, że Robert zakochany w nim coraz bardziej... nie wiem nie wiem jak to się skończy.
Tosiek bardzo grzeczny. Trzy razy prychnął na małego i trochę warczał. Ale nie atakował go specjalnie. Widać, że przeżywa maleństwo w domu.. a pech chce, że akurat dzisiaj przyjechali goście i mamy dwa dodatkowe charmidery...
Jesteśmy w stanie podrzucić kotka gdzieś w okolicach Małopolski czy Śląska.
Może jednak ktoś chciałby go przygarnąć? Szukamy nadal, mimo, że Robert zakochany w nim coraz bardziej... nie wiem nie wiem jak to się skończy.
Tosiek bardzo grzeczny. Trzy razy prychnął na małego i trochę warczał. Ale nie atakował go specjalnie. Widać, że przeżywa maleństwo w domu.. a pech chce, że akurat dzisiaj przyjechali goście i mamy dwa dodatkowe charmidery...
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
-
kotku
Jutro ruszam do weta. Rusznikarska brzmi ok. Póki co maluch nieco się podrapuje, ale je, załatwia się, bawi się i spi.maga pisze:Możesz koło mnie do Moniki na Rusznikarskiej, na Bajecznej ...gdziekolwiek byleby szybko i sprawdzić. Bo niestety takie bidy jak do swiadczenie nas uczy moga mieć nie tylko pchlich lokatorów.kotku pisze:Maga, polecisz mi kogoś w Krk?maga pisze:Do weta z maluchem trza by iśc
Tosiek o dziwo jest naprawdę super grzeczny. Gania się z małym kotkiem, przestał warczeć i nie prycha.
- asiunia0312