kosanna pisze:A jaki idealny stan podłogi! To chyba zaraz po sprzątaniu, bo to aż nieprawdopodobne żeby żadnego kłaka nie było <shock> :-) Przynajmniej u mnie tak jest (a mam tylko jednego kota), że ten idealny stan podłogi utrzymuje się tylko przez kilka godzin po odkurzaniu!
hahahhahahahahahahahahahhaahahahahahahaha zamiast na kotki to na stan podłogi uwagę zwracasz
ale faktycznie, mimo że kot od niedawna, to od zawsze po sprzątaniu ok 3 godz już paprochów i kurzu dużo
Bo Agnieszka przyzwyczaiła mnie, że jej podłoga po walce wygląda tak:
AgnieszkaP pisze:A oto dowód - tylko białe kłaczki... Obrazek
A tu nagle taki nienaturalny stan rzeczy! :-)
Ja sobie oczywiście żartuję cały czas, tylko niech nikt serio nie bierze tego co ja tutaj wypisuje dla śmiechu! :->
śliczniusie kociaki, Bella pięknosciowa... i pomyśleć że jak pierwszy raz zobaczyłąm zdjęcie pointa (na forum tutaj) to niezbyt mi sie podobały... chyba oczy miałam nie tam gdzie trzeba...
sierpniowska pisze:pomyśleć że jak pierwszy raz zobaczyłąm zdjęcie pointa (na forum tutaj) to niezbyt mi sie podobały... chyba oczy miałam nie tam gdzie trzeba...
Przepraszam ze szczerosc, no ale chyba rzeczywiscie byl najwyzszy czas wybrac sie do okulisty <lol>